Huolehdi itsestäsi itsehoidolla

Vinkkejä, joilla pidät itsesi hyvässä kunnossa.

 

Pienet askeleet voivat olla hämmästyttävän merkittäviä.

Pidä mielesi positiivisena
Löydä sopiva tasapaino, jotta pysyt ajan tasalla uppoutumatta kuitenkaan päivittäin liikaa sosiaaliseen mediaan ja uutisiin. Jos vaivaat päätäsi liikaa, saat vain adrenaliinisi ylikierroksille.

Pysy aktiivisena
Käytä huolen aiheuttama ylimääräinen adrenaliini urheilemalla, mieluiten ulkosalla. Jos olet sisällä, kokeile harjoitusvideota tai vaikka siivoile kotia.

Pidä yhteyttä
Soita läheiselle ystävälle tai perheenjäsenelle saadaksesi kuuntelevan korvan ja vakuutuksen sille, että tuntemuksesi ovat täysin normaaleja.

Keskity rauhassa
Hidasta pinnallisia, nopeita hengityksiäsi ja viesti kehollesi, että kaikki on hyvin ja enempää adrenaliinia ei tarvita. Hengitä rohkeutta sisään ja pelkoa ulos!

 


Nämä itsehoitovinkit tarjoaa Sue Lennon, arvostettu sairaanhoitaja, terapeutti, kouluttaja ja valmentaja, jolla on lähes kolmen vuosikymmenen kokemus syöpätautien hoidosta, mukaan lukien urologiasta ja avannehoidosta. Hänen intohimonsa on ymmärtää sairaanhoitajan ja potilaan välistä viestintää ja sairauden kanssa elämisen kokemuksia, tavoitteenaan puhtaasti holistinen hoito. Hän on usein puhujana kansainvälisissä työpajoissa ja konferensseissa.