Ihon terveenä pitämisen tärkeys – alusta alkaen

 

Kokeile CeraPlus-ihonsuojalevyä ja Remois-tekniikkaa*

COVID-19 vaikuttaa elämämme kaikkiin osa-alueisiin. Hollister panostaa jatkuvasti parhaan mahdollisen hoidon ja tuen tarjoamiseen ja on nyt myös sitoutunut auttamaan sinua pysyttelemään turvallisesti kotona.

Nyt on hyvä aika oppia lisää ihon hyvinvoinnin tärkeydestä ja tuotteista, joilla sitä voi ylläpitää. Yksi tärkeimpiä asioita terveellisen ja mukavan elämäntavan saavuttamisen ja ylläpitämisen kannalta avanneleikkauksen jälkeen on huolehtia avannetta ympäröivästä ihosta.

Hyvinvoiva iho tekee elämästä parempaa
Avannetta ympäröivän ihon kunto vaikuttaa merkittävästi paitsi siihen, miten ihonsuojalevy ottaa kiinni, myös elämäsi mukavuuteen ja laatuun. Perimmäinen tavoitteemme on ylläpitää avannetta ympäröivän eli peristomaalisen ihon hyvinvointia alusta alkaen. Avannetta ympäröivän ihon pitäisi näyttää aivan samalta kuin ihosi vatsan toisella puolella tai missä tahansa muussa osassa kehoasi.

Kosteuden rooli ihon hyvinvoinnissa
Kun irrotat avanteen ihonsuojalevyn, sen mukana irtoaa myös ihon uloimman kerroksen soluja. Näiden suojaavien solujen irrottua kehostasi pääsee karkaamaan enemmän kosteutta ympäristöön. Tätä kutsutaan transepidermaaliseksi vedenmenetykseksi (TEWL). Lisääntynyt vedenmenetys voi altistaa ihoa vaurioille ja avannetta ympäröivän ihon komplikaatioille.

Healthy Skin
Damaged Skiin
Ostomy Barrier

 

 

Ratkaisu on keramidi

CeraPlus-ihonsuojalevyn kiinnittämisessä käytetään keramidia, ihon luonnollista kuivumiselta suojaavaa mekanismia. Se on suunniteltu säilyttämään kiinnittävät ominaisuutensa, ja sen keramidilla kiinnittyvä koostumus

  • suojaa ihon luonnollista kosteussuojaa1
  • ylläpitää avannetta ympäröivän ihon hyvinvointia1
  • vähentää ihon vahingoittumisesta tai kulumisesta johtuvaa transepidermaalista vedenmenetystä (TEWL).1

 

Ostomy Barrier

 

Kokeile avanteen ihonsuojaa, joka on suunniteltu pitämään iho terveenä

Pyydä ilmaista näytettä


 

  1. Coderch L, Lopez O, del la Maza A, Parra J. Ceramides and Skin Function, Am J Clin Dermatol 2003; 4 (2).
  2. Elias P. (1988) Structure and function of the stratum corneum permeability barrier, https://doi.org/10.1002/ddr.430130203.
  3. Nybaek H, Lophagen S, Karlsmark T, Bang Knudsen D, Jemec GBE. Stratum corneum integrity as a predictor for peristomal skin problems in ostomates. Br J Dermatol. 2010;162:357-361.
  4. Grove G, Houster T, Sibbald G, Salvadalena G. Measuring epidermal effects of ostomy skin barriers. Skin Res Technol. 2019;25:179-186. https://doi.org/10.1111.srt.12630.
  5. Nichols T, Houser T, Grove G. Comparing the skin stripping effects of three ostomy skin barriers infused with cermide, honey or aloe. Journal of Stomal Therapy Australia 2019;39(2):14-18.
  6. The Impact of Pruritus on Quality of Life The Skin Equivalent of Pain Seema P. Kini, MD, MSCR; Laura K. DeLong, MD MPH; Emir Veledar, PhD; Anne Marie McKenzie Brown, MD; Michael Schaufele, MD; Suephy C. Chen, MD, MS.
  7. Leblanc K, Whiteley I, McNichol L, Salvadalena G, Gray M. Peristomal Medical Adhesive-Related Skin Injury: Results of an International Consensus Meeting J Wound Ostomy Continence Nurs; 2019; 46(2):125-136.

 

Remois-Logo_100x87 *Remois on Alcare Co., Ltd:n omistama tekniikka.