Huoletonta hyvinvointia

Tapoja tehdä elämästä parempaa joka päivä.

 

Kolme tapaa tehdä päivistä onnellisempia.

Kun stressitasot ovat korkeita, yhteydenpidosta ja asioiden selvittämisestä voi olla apua. Vallitseva maailmanlaajuinen kriisi on seisahduttanut tavallisen toimintamme. Sopeutuessamme tilanteeseen voimme keskittyä siihen, mihin voimme vaikuttaa, ja lisätä iloa päiviimme kolmella tapaa.

Pidä mielesi avoinna
Paras tapa keskustella lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen kanssa voi tällä hetkellä olla sähköinen. Potilaiden ja hoitohenkilöstön turvallisuuden vuoksi sinua saatetaan pyytää hoitamaan asiasi kasvokkaisen käynnin sijaan puhelinkonsultoinnilla tai videopuhelulla. Kokeile sitä rohkeasti.

Älä kärsi yksin hiljaisuudessa
Jos olosi on huono joko fyysisesti tai henkisesti, on tärkeää yhä hakea apua. Älä jätä oireitasi huomiotta siksi, että pitäisit niitä vähäpätöisinä, koska ne eivät ole COVID-19-tartunnan merkkejä. Jos tunnet tarvitsevasi terveydenhuollon ammattilaisen apua, älä epäröi soittaa.

Tilaa tuotteita vastuullisesti
Pidä tarvikevarastoasi silmällä kuten aina. Älä sorru tilaamaan ylimääräistä, koska se on turhaa. Kaipaamiasi tuotteita riittää. Jos sinulla on kysyttävää, soita asiakaspalveluun. Saat varmasti apua. Olemme kaikki samassa tilanteessa, joten tilaa mitä tarvitset ja jätä sama mahdollisuus muille.

 


Nämä itsehoitovinkit tarjoaa Sue Lennon, arvostettu sairaanhoitaja, terapeutti, kouluttaja ja valmentaja, jolla on lähes kolmen vuosikymmenen kokemus syöpätautien hoidosta, mukaan lukien urologiasta ja avannehoidosta. Hänen intohimonsa on ymmärtää sairaanhoitajan ja potilaan välistä viestintää ja sairauden kanssa elämisen kokemuksia, tavoitteenaan puhtaasti holistinen hoito. Hän on usein puhujana kansainvälisissä työpajoissa ja konferensseissa.