Vernon | Hollister FI

Hollister Incorporated, aktuellt uttalande relaterat till COVID-19 Pandemin Läs mer

Medarbetare på Hollister berättar

I hela vårt företag och i allt vi gör är vårt uppdrag att göra livet mer givande och värdigt för de människor som använder våra produkter och tjänster. Vår företagskultur och våra grundläggande värderingar om människors värdighet, integritet, vår syn på service och hur vi förvaltar det arv vi har i våra händer för framtiden vägleder oss i våra beslut. Det påverkar även vårt sätt att samverka och stödja våra kunder. Allt detta gör Hollister till en fantastisk arbetsplats. Läs några medarbetares berättelser nedan för att få en inblick i hur det är att vara anställd på Hollister. Berättelserna är alla unika på sitt sätt, men gemensamt för dem är att de speglar hur engagerade vi är i vårt arbete och hur vi uppfyller vår mission.

Vernon

Säljexpert, inkontinens/intensivvård

Du får mer hjälp med att lyckas än du någonsin kan be om här på Hollister.


Jag började min karriär som legitimerad fysioterapeut och bytte sedan till försäljning i ett nystartat medicintekniskt företag. När jag blev uppringd av Hollister kände jag inte till företaget särskilt väl. Jag fick reda på att Hollister är en sann marknadsledare inom så många områden, med innovativa produkter som verkligen förändrar branschen. Ju fler Hollister-medarbetare jag pratade med desto mer insåg jag att Hollister nästan är som en familj. Alla, från marknadsföring och forskning och utveckling till ledningen, hjälper varandra att bli framgångsrika – det är en teaminsats. Ingen är självisk. Så jag beslöt att detta är företaget för mig.

Som säljexpert är jag en driven person. Jag vill ha innovativa produkter att sälja och spännande nyheter att prata om – och Hollister erbjuder mig dessa möjligheter. Hollister har en fantastisk varumärkesvård, ett respekterat namn inom branschen och företagets resurser är kreativa och imponerande. Marknadsförings- och försäljningsmaterial är alltid tillgängligt för oss. Sjuksköterskor och kliniker är alltid tillgängliga för våra kunder. Och det viktigaste är att Hollister bedriver sin verksamhet med integritet. 

Jag har jobbat på Hollister i ungefär ett år och jag är fortfarande glad varje dag. Nyckeln till god försäljning är att ha produkter som man älskar att sälja och jag är väldigt nöjd med mina fantastiska produkter. Jag är också väldigt entusiastisk över de utvecklingsmöjligheter som finns på Hollister.

Vi gör livet mer givande och värdigt