Tietosuojalauseke, evästeiden käyttö | Hollister FI

Verkkosivun tietosuojailmoitus

Dansac and Hollister Scandinavia Inc. – Suomen sivuliike ja sen tytäryhtiöt ympäri maailman, alla olevassa Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot -kohdassa ilmoitettu rekisterinpitäjänä toimiva taho mukaan lukien (tällaisiin tahoihin viitataan sanoilla "Hollister", "me", "meidän" ja "meitä"), on sitoutunut suojaamaan ja turvaamaan kumppaneidemme, loppukäyttäjiemme ja muiden liikekumppaneidemme tietosuojaa. Noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta ja niiden maiden kansallisia lakeja, joissa yrityksemme toimii. Sen mukaisesti keräämme henkilötietoja vain, kun se on tarpeen haluamaasi tarkoitusta varten, se on velvoitteemme lakisäännösten tai sopimusten mukaisesti, meillä on oikeutettu liiketoimintaetu tai olet antanut suostumuksesi vapaaehtoisesti. Tämä ilmoitus antaa tietoa siitä, miten käsittelemme henkilötietoja, joita saatat antaa meille erityisesti tämän verkkosivun (ja kaikkien siihen liittyvien alisivujen) ("verkkosivu") käytön yhteydessä tai kun olet meihin yhteydessä suoraan, esimerkiksi soittamalla meille tai lähettämällä meille sähköpostia.

Tässä tietosuojailmoituksessa käsitellään seuraavia aiheita:


GDPR

25. toukokuuta 2018 alkaen Euroopan unionissa (EU) on voimassa uusi tietosuojalaki, jota kutsutaan yleiseksi tietosuoja-asetukseksi (GDPR). GDPR laajentaa EU:ssa asuvien henkilöiden tietosuojaan liittyviä oikeuksia. Hollister on ryhtynyt useisiin toimenpiteisiin noudattaakseen yleistä tietosuoja-asetusta. Olemme päivittäneet useat käytäntömme, toimenpiteemme ja menettelytapamme ja jatkamme liiketoimintamme ja asiakkaidemme arviointia tavoitteenamme varmistaa, että käytämme ja suojaamme henkilötietoja yleisen tietosuoja-asetuksen sekä asiakkaidemme ja kumppaniemme vaatimalla ja odottamalla tavalla. Olemme sitoutuneet läpinäkyvyyteen ja sen varmistamiseen, että ymmärrät, mitä henkilötietoja keräämme ja mihin tarkoitukseen, ja mitä oikeuksia sinulla on henkilötietoihisi nähden.

Yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti henkilötiedot tarkoittavat mitä tahansa tietoja, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavaan luonnolliseen henkilöön. Tunnistettava luonnollinen henkilö on henkilö, joka voidaan tunnistaa suoraan tai epäsuorasti, erityisesti käyttämällä tunnistetta, kuten nimeä, tunnistenumeroa, sijaintitietoa, verkkotunnistetta tai yhtä tai useampaa tekijää, jotka liittyvät nimenomaan kyseisen luonnollisen henkilön fyysiseen, fysiologiseen, geneettiseen, henkiseen, taloudelliseen, kulttuuriseen tai sosiaaliseen identiteettiin.


Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot

Rekisterinpitäjä (eli henkilö, joka määrittää tarkoituksen, jota varten henkilötietojasi käsitellään), joka on vastuussa tämän verkkosivun käytön yhteydessä kerätyistä ja käsitellyistä henkilötiedoista, on Dansac and Hollister Scandinavia Inc. Suomen Sivuliike.

Jos sinulla on kysymyksiä, kommentteja tai huolenaiheita tästä tietosuojailmoituksesta, siihen liittyvästä asiasta tai henkilötietoihisi liittyvistä oikeuksistasi (katso kohta "Oikeutesi" alla), tai jos haluat tehdä valituksen siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, ota meihin yhteyttä jollakin seuraavista menetelmistä:

Suorat yhteydenotot Dansac and Hollister Scandinavia Inc. Suomen Sivuliike:
Tuija Sinkkonen
Metsäläntie 20
00320 Helsinki
Finland
010 41 3040
info.fi@hollister.com

Yhteydenotot ylimpään tietosuojavastaavaamme:
Melissa G. Brunette
2000 Hollister Drive, Libertyville, Illinois, USA, 60048
1-847-680-2800
privacy@hollister.com


Henkilötietojesi käsittely

Hollister kerää sinulta henkilötietoja suoraan, kun annat tällaisia tietoja vapaaehtoisesti tiettyä tarkoitusta varten, esimerkiksi, kun tilaat tuotenäytteitä, lähetät kysymyksen tai pyydät neuvoja tuotteen tai palvelun käytöstä tai valitsemisesta. Saamme henkilötietojasi myös kolmansilta osapuolilta, kuten terveydenhoidon ammattilaisilta, jotta voimme tarjota sinulle palvelun, neuvoja tai tuotetukea.

Hollister ei pyri keräämään tai pyytämään henkilötietoja alle 16-vuotiailta lapsilta. Tähän tarkoitukseen tarvitsemme kyseisen, alle 16-vuotiaan lapsen vanhemman tai virallisen huoltajan suostumuksen.

Ellei tässä käytännössä muuta mainita, Hollister ei välitä eteenpäin, myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Käsittelemme henkilötietojasi muihin kuin tässä tietosuojailmoituksessa määritettyihin tarkoituksiin vain, jos laki niin edellyttää (esim. siirto tuomioistuimiin tai rikossyytevi-ranomaisille), jos olet suostunut tällaiseen käsittelyyn tai jos käsittely on muuten lainmukaista soveltuvan lain mukaan. Jos tietoja käsitellään muussa tarkoituksessa, annamme sinulle lisätietoa soveltuvan lain vaatimusten mukaisesti.

Voit päättää olla antamatta meille tietyntyyppisiä henkilötietoja, ellei henkilötietojen antaminen ole välttämätöntä siihen tarkoitukseen, jota varten niitä kerätään (esimerkiksi kanssamme laatimasi sopimuksen täytäntöönpanoon tai jotta voimme vastata sinulta saamaamme kysymykseen). Jos kuitenkin päätät olla antamatta tietyntyyppisiä henkilötietoja, tällä voi olla vaikutusta kykyymme tarjota sinulle pyytämiäsi tuotteita tai palveluita ja kykyysi käyttää verkkosivua tai sen ominaisuuksia ja palveluita.

Voimme käsitellä henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:

  1. Verkkosivumme käytön mahdollistaminen..
    Käsittelyn tarkoitukset: Kun käyt verkkosivulla, Hollister kerää alla lueteltuja henkilötietoja verkkosivun hallintaa, toimintaa, ylläpitoa (mukaan lukien suojauksen ylläpitoa) ja parantamista varten. Näitä tietoja säilytetään tämän verkkosivun käyttöä koskevien tilastotietojen (kuten kävijämäärien, sivujen napsautusten, latausmäärien, videonkatselumäärien) keräämistä varten. Katso lisätietoa Hollisterin käyttämistä tekniikoista alta kohdasta "Tietoa evästeistä ja muista tekniikoista".

    Käsiteltävien henkilötietojen luokat:
    • IP-osoite, käyttöjärjestelmä, selaintyyppi, selainversio, selaimen kokoonpano, internetpalve-luntarjoajan nimi ja muun tyyppiset tietokonetta ja yhteyttä koskevat tiedot, jotka tarvitaan laitetyyppisi tunnistamiseen, yhteyden muodostamiseen verkkosivuun, tietojenvaihdon mahdollistamiseen sinun ja laitteesi kanssa ja verkkosivun sujuvan käytön varmistamiseen
    • sen verkkosivun URL- ja IP-osoite, josta siirryit tai josta sinut ohjattiin verkkosivullemme, mukaan lukien päivämäärä ja aika
    • alisivut, joilla kävit verkkosivullamme käynnin aikana, linkit, joita käytit verkkosivultamme, mukaan lukien päivämäärä, aika ja kesto
    • täydellinen URL-napsautusvirta verkkosivulle, sen läpi ja siitä eteenpäin, mukaan lukien päivämäärä ja aika.

    Käsittelyn oikeudellinen perusta:
    oikeutetut etumme ((pykälä 6 (1) (f) GDPR)) tarjota verkkosivu ja pyytämäsi verkkosivun palvelut, verkkosivun asianmukaisen toiminnan varmistaminen ja verkkosivun sisällön ja käyttäjäkokemuksen parantaminen.

  2. Analytiikka ja asiakastutkimus.
    Käsittelyn tarkoitukset: kun käyt verkkosivulla, Hollister kerää alla lueteltuja henkilötietoja analytiikan suorittamista varten tai tehdäkseen verkkosivun käyttöön liittyvää asiakastutkimusta, mukaan lukien yleinen markkinatutkimus tai asiakkaiden tiettyjä asioita koskevia tarpeita ja mielipiteitä koskevat kyselyt, laatiakseen käyntitrendejä ja analysoidakseen mainonnan tehokkuutta anonyymisti (esim. yhdistettyjen tietojen avulla) tai yksilöllisesti, jotta voimme räätälöidä verkkosivumme sekä palvelumme ja tuotteemme asiakkaidemme tarpeiden mukaan. .

    Käsiteltävien henkilötietojen (evästeiden käyttämät mukaan lukien) luokat:
    • IP-osoite, käyttöjärjestelmä, selaintyyppi, selainversio, selaimen kokoonpano ja muun tyyppiset tietokonetta ja yhteyttä koskevat tiedot, jotka tarvitaan laitetyyppisi tunnistamiseen, yhteyden muodostamiseen verkkosivuun, tietojenvaihdon mahdollistamiseen sinun ja laitteesi kanssa ja verkkosivun sujuvan käytön varmistamiseen
    • sen verkkosivun URL- ja IP-osoite, josta siirryit tai josta sinut ohjattiin verkkosivullemme, mukaan lukien päivämäärä ja aika
    • alisivut, joilla kävit verkkosivullamme käynnin aikana, linkit, joita käytit verkkosivultamme, mukaan lukien päivämäärä, aika ja kesto
    • annetut hakuehdot
    • verkkosivulla tarkastellut tai haetut palvelut/tuotteet
    • myönnetyt suostumukset, valtuutukset, jne.
    • annetut kyselyvastaukset, arvostelut, arvioinnit ja muu palaute.

    Käsittelyn oikeudellinen perusta:
    oikeutetut etumme ((pykälä 6 (1) (f) GDPR)), jotka liittyvät verkkoanalysointiin mainontamme tehokkuuden määrittämistä ja parantamista varten ja verkkosivun käyttäjäkokemuksen parantamista varten, sekä tiettyjä tilanteita varten pyydetty suostumuksesi.

  3. Tuotenäytteiden tarjoaminen
    Käsittelyn tarkoitukset: Tuotenäytteidemme tarjoaminen, jos olet pyytänyt niitä tällä verkkosivulla olevilla lomakkeilla ja/tai muissa yhteyksissä, esimerkiksi soittamalla asiakaspalveluun tai osallistumalla tapahtumaan. Tämä palvelu voi sisältää myös tuotteitamme ja palveluitamme koskevia neuvoja ja/tai suosituksia, kuten seurantapuheluita, joiden tarkoitus on selvittää, miten näytteet toimivat sinulle. Käytämme henkilötietojasi tässä yhteydessä myös markkina-analyysitarkoituksiin

    Käsiteltävien henkilötietojen luokat: nimi, osoite, sähköpostiosoite ja/tai puhelinnumero, ja jos olet loppukäyttäjä, tietoa terveydestäsi, kuten sairaudesta, jonka vuoksi käytät Hollister-tuotetta.

    Käsittelyn oikeudellinen perusta: Jos olet loppukäyttäjä, käytämme antamiasi henkilötietoja tässä yhteydessä suostumuksesi perusteella ja liittyen sopimuksen täytäntöönpanoon (pykälä 6 (1) (b) GDPR). Jos et ole loppukäyttäjä, käytämme antamiasi henkilötietoja tässä yhteydessä suostumuksesi perusteella tai liittyen sopimuksen täytäntöönpanoon (pykälä 6 (1) (b) GDPR) ja/tai oikeutettuun liiketoimintaetuumme, ((pykälä 6 (1) (f) GDPR)), joka koskee tuotteidemme ja palveluidemme markkinointia ja myymistä

  4. Tuotteitamme ja palveluitamme koskeviin pyyntöihisi vastaaminen.
    Käsittelyn tarkoitukset: tuotteitamme ja/tai palveluitamme koskeviin kysymyksiin, pyyntöihin ja tiedusteluihin vastaaminen, kun ne on tehty tällä verkkosivulla olevilla lomakkeilla ja/tai muissa yhteyksissä, kuten asiakaspalveluun soittamalla tai tapahtumaan osallistumalla.

    Käsiteltävien henkilötietojen luokat: nimi, osoite, sähköpostiosoite ja/tai puhelinnumero, verkkosivun kautta lähetetyn viestin sisältö (esim. kysymysten, tiedustelujen ja pyyntöjen lähettäminen verkkosivun yhteydenottolomakkeen avulla), ja jos olet loppukäyttäjä, terveyttäsi koskevat tiedot, mukaan lukien sairaus, jonka vuoksi olet kiinnostunut Hollister-tuotteesta.

    Käsittelyn oikeudellinen perusta: Jos annat meille terveyteen liittyviä henkilötietoja, käytämme antamiasi henkilötietoja tässä yhteydessä suostumuksesi perusteella. Jos et anna meille terveyteen liittyviä henkilötietoja, käytämme antamiasi henkilötietoja tässä yhteydessä suostumuksesi mukaisesti tai oikeutetun liiketoimintaetumme (pykälä 6 (1) (f) GDPR)) mukaisesti vastataksemme kysymyksiisi, pyyntöihisi ja tiedusteluihisi.

  5. Tiedon tarjoaminen tuotteistamme ja palveluistamme (suoramarkkinointi).
    Käsittelyn tarkoitukset: sinua mahdollisesti kiinnostavista tuotteistamme ja palveluistamme viestiminen tavallisen postin, sähköpostin ja uutiskirjeiden kautta, mukaan lukien ajoittaisten tuotteita ja palveluita sekä Hollister-tuotekampanjoita koskevien kampanjamateriaalien lähettäminen (suoramarkkinointi), kun olet pyytänyt niitä tällä verkkosivulla olevien lomakkeiden kautta ja/tai muissa yhteyksissä, kuten soittamalla asiakaspalveluun tai osallistumalla tapahtumaan.

    Voit milloin tahansa päättää lopettaa tämän tyyppisten viestien vastaanottamisen ottamalla meihin yhteyttä tässä ilmoitetulla tavalla.
    Käsiteltävien henkilötietojen luokat: nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelin- sekä matkapuhelinnumero. Jos olet tuotteidemme loppukäyttäjä, keräämme ja käsittelemme myös terveyttäsi koskevia tietoja, mukaan lukien tieto sairaudesta, jonka vuoksi käytät Hollister-tuotetta.

    Käsittelyn oikeudellinen perusta: Käsittelemme henkilötietojasi tässä yhteydessä suostumuksesi mukaisesti.

  6. Sinua tai tuotteitamme ja palveluitamme koskevien tietojen pyytäminen sinulta.
    Käsittelyn tarkoitukset: Yhteyden ottaminen sinuun, jotta voimme kysyä tuotteistamme ja/tai palveluistamme, mukaan lukien kyselyihin osallistuminen, tuote- tai palveluarviointeihin ja/tai kliinisiin tutkimustoimiin osallistuminen, jos olet antanut suostumuksesi tällä verkkosivulla olevilla lomakkeilla ja/tai muissa yhteyksissä, kuten soittamalla asiakaspalveluun tai osallistumalla tapahtumaan. Tapauksesta riippuen saatamme myös pyytää sinua jakamaan kokemuksiasi, kuten henkilökohtaisia tarinoita ja tapaustutkimuksia. Jakamiasi tietoja käytetään seuraaviin tarkoituksiin: tuotesuunnittelu ja -kehitys, sisäinen ja ulkoinen markkinointi ja koulutus.

    Käsiteltävien henkilötietojen luokat: Nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelin- ja matkapuhelinnumero, verkkosivulle lisäämäsi tai lataamasi tiedot (esim. verkkolomakkeeseen lisäämäsi sisältö tai lataamasi valokuva) sekä suostumukset ja myönnetyt valtuutukset, jne. Henkilötietoja voivat olla myös taustaasi, terveyttäsi ja hoitohistoriaasi koskevat tiedot sekä lääkinnällisiä tuotteitamme ja muita lääkinnällisiä tuotteita koskevat kokemukset.

    Käsittelyn oikeudellinen perusta: käsittelemme henkilötietojasi tässä yhteydessä nimenomaisen suostumuksesi mukaisesti, jos annat meille terveyteen liittyviä tai lääketieteellisiä tietoja, tai (laaditun tai vireillä olevan) sopimuksen täytäntöönpanon ja/tai oikeutetun etumme ((pykälä 6 (1) (f) GDPR)), joka koskee tuotteidemme ja palveluidemme arvioimista ja parantamista, yhteydessä, jos et anna meille terveyteen liittyviä tai lääketieteellisiä tietoja.

  7. Potentiaalisten liiketoimintamahdollisuuksien tunnistaminen.
    Käsittelyn tarkoitukset: tiettyjen liiketoimintamahdollisuuksien arvioiminen ja suorittaminen, mukaan lukien uuden tuotteen kehitysideat ja potentiaalinen liiketoiminta, tuotteiden tai palveluiden hankinta, sen mukaan kuin olet määrittänyt tällä verkkosivulla olevien lomakkeiden avulla ja/tai muissa yhteyksissä, kuten ottamalla meihin yhteyttä suoraan.

    Käsiteltävien henkilötietojen luokat: nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelin- ja matkapuhelinnumero, verkkosivun kautta lähetetyn viestinnän sisältö (esim. täyttämällä yhteydenotto- tai ehdotuslomake).

    Käsittelyn oikeudellinen perusta: käytämme antamiasi henkilötietoja tässä yhteydessä liittyen sopimuksen täytäntöönpanoon ja/tai oikeutettuun etuumme ((pykälä 6 (1) (f) GDPR)), joka koskee tuotetutkimusta ja -kehittelyä.

  8. Kun haet töihin Hollisterille.
    Käsittelyn tarkoitukset: Jotta voimme määrittää sopivuutesi hakemaasi paikkaan osana hakuprosessia sellaisen hakemuksen perusteella, jonka olet lähettänyt tällä verkkosivulla olevien lomakkeiden kautta ja/tai muissa yhteyksissä, kuten osallistumalla uratapahtumaan tai vastaamalla työpaikkailmoitukseen. Keräämme henkilötietoja tähän tarkoitukseen myös erilaisilta rekrytointiyrityksiltä, joiden kanssa teemme yhteistyötä työpaikkojen täyttämistä varten. Päätöksesi antaa meille henkilötietoja tässä yhteydessä on vapaaehtoista, mutta jos et anna tiettyjä tietoja, emme voi käsitellä hakemustasi tai muita mahdollisia pyyntöjäsi, jotka liittyvät mahdolliseen työsuhteeseesi Hollister-yrityksessä. Meille antamiasi tietoja käytetään tietojen antamiseen työpaikoista ja Hollisteria koskevista markkinauutisista sekä hakemuksesi käsittelyyn, jos haet työpaikkaa. Kun haet työpaikkaa, voit määrittää, haluatko, että antamasi tiedot jaetaan Hollister-rekrytoijien kanssa maailmanlaajuisesti, vain oman asuinmaasi Hollister-rekrytoijien kanssa vai vain hakemiesi työpaikkojen Hollister-rekrytoijien kanssa.

    Käsiteltävien henkilötietojen luokat: sähköpostiosoite, salasana, nimi, puhelinnumero, osoite, nykyisen työpaikan tiedot, ammattisertifikaatit, aiempi työhistoria ja -kokemus, kielitaito, liikkuvuus, työntekijän ohjaustiedot, aiemmat hakemukset Hollisterille, mahdollisen työsuhteen lainmukaiset rajoitteet, Hollisterilla mahdollisesti töissä olevat sukulaiset, sukupuoli, rotu ja etnisyys.

    Käsittelyn oikeudellinen perusta: Käsittelemme henkilötietojasi tässä yhteydessä sen mukaan kuin on tarpeen sen määrittämiseksi, solmitaanko työsopimus (pykälä 6 (1) (b) GDPR ja työsuhteen solmimiseen liittyvän paikallisen tietosuojalain vastaavat ehdot), ja sen mukaan kuin on tarpeen Hollisterin lainmukaisten etujen suojaamiseen liittyvien oikeutettujen etujen (pykälä 6 (1) (f) GDPR) harjoittamisen kannalta (esim. sen mukaan kuin on tarpeen oikeusvaateita vastaan puolustamista tai vastuuvelvollisuutta vastaan varautumista varten).

  9. Soveltuvien lakien noudattaminen ja oikeusvaateiden laatiminen, harjoittaminen ja/tai niiden puolustaminen.
    Käsittelyn tarkoitukset: Joissakin tapauksissa meidän on käsiteltävä henkilötietoja lainmukaisten velvoitteiden mukaisesti, estääksemme verkkosivun laittoman käytön, ratkaistaksemme kiistoja, suojellaksemme omaisuuttamme koskevia oikeuksiamme, täytäntöönpannaksemme sopimuksiamme ja laatiaksemme, harjoittaaksemme ja puolustaaksemme oikeusvaateita. Esimerkiksi jos olet terveydenhoidon ammattilainen, joka on saanut kompensaatiota meiltä saamistaan palveluista, meidän voi olla tarpeen käsitellä henkilötietojasi erilaisten Sunshine Act -lain jakamisvelvoitteiden yhteydessä. Jos olet jättänyt valituksen jostakin tuotteestamme, käsittelemme henkilötietojasi, jos soveltuvat raportointivaatimukset sitä edellyttävät ja siinä määrin kuin ne sitä edellyttävät.

    Käsiteltävien henkilötietojen luokat:
    • IP-osoite, käyttöjärjestelmä, selaintyyppi, selainversio, selaimen kokoonpano, internetpalve-luntarjoajan nimi ja muun tyyppiset tietokonetta ja yhteyttä koskevat tiedot, jotka tarvitaan laitetyyppisi tunnistamiseen, yhteyden muodostamiseen verkkosivuun, tietojenvaihdon mahdollistamiseen sinun ja laitteesi kanssa ja verkkosivun sujuvan käytön varmistamiseen
    • alisivut, joilla kävit verkkosivullamme käynnin aikana, linkit, joita käytit verkkosivultamme, mukaan lukien päivämäärä, aika ja kesto
    • täydellinen URL-napsautusvirta verkkosivulle, sen läpi ja siitä eteenpäin, mukaan lukien päivämäärä ja aika
    • nimi, nimike ja osoite
    • yhteys sairaalaan ja meidän sinulle maksamamme summat
    • henkilökohtaiset yhteystiedot (puhelin, sähköposti, faksi, jne.)
    • terveystiedot ja kokemus tuotteistamme
    • lähetetyt tieto- ja tuotenäytepyynnöt.

    Käsittelyn oikeudellinen perusta:
    Käytämme antamiasi henkilötietoja tässä yhteydessä liittyen oikeutettuun etuumme (pykälä 6 (1) (f) GDPR), joka koskee liiketoimintamme ja omaisuutemme suojaamista (mukaan lukien oikeusvaateiden laatiminen, harjoittaminen tai puolustaminen), ja noudattaaksemme lainmukaista velvoitettamme (pykälä 6 (1) (c) GDPR). Lisäksi käsittelemme henkilötietojasi tässä yhteydessä suostumuksesi mukaisesti.


Henkilötietojesi siirtäminen

Henkilötietojasi tarkastelevat Hollisterilla vain henkilöt, joiden on tunnettava ne voidakseen täyttää työhön liittyvät velvollisuutensa.

Siirrämme henkilötietojasi seuraaville vastaanottajaluokille alla lueteltuihin tarkoituksiin:

  1. Hollister-yrityskonsernin muut yksiköt , mukaan lukien erityisesti Hollister Incorporated (2000 Hollister Drive, Libertyville, Illinois 60048). Tällaiset yksiköt voivat sijaita toisessa maassa, josta Euroopan komissio ei ole tehnyt päätöstä, jonka mukaan tämä maa varmistaisi riittävän tietosuojatason, eli Yhdysvalloissa tai ETA:n ulkopuolella sijaitsevissa konserniyhtiöissä. Siirrämme henkilötietojasi näille vastaanottajille liittyen Hollisterin oikeutettuun etuun (pykälä 6 (1) (f) GDPR), joka koskee Hollister-konsernin yritysten jakamiin järjestelmiin ja palveluihin liittyvien maailmanlaajuisten toimintojen helpottamista, esimerkiksi verkkopalvelinten, IT-järjestelmien ja osastojen välisen henkilöstön käyttöoikeudet. Luettelo näistä yrityksistä on osoitteessa
  2. Kolmannet osapuolet, jotka käsittelevät tietoja puolestamme sen mukaan, kuin tuotteidemme ja palveluidemme tarjoamisen kannalta on tarpeen, mukaan lukien IT-palveluntarjoajamme, kuten salesforce.com ja SAP, jotka ylläpitävät järjestelmiemme ja verkkomme käyttämää ohjelmistoa, kuljetus- ja paketintoimituspalvelut tai huolitsijat, jotka toimittavat tuotteitamme ja muita tilaamiasi materiaaleja, asiantuntijat, jotka voivat toteuttaa tuotearviointeja ja/tai kliinisiä tutkimuksia puolestamme, ja rahoituslaitokset. Kolmansia osapuoliamme ja kumppaneitamme sitovat sopimukset, jotka velvoittavat ne käsittelemään tällaisia tietoja Hollisterin puolesta asianmukaisten ohjeiden mukaisesti sen mukaan kuin käsittelyn kannalta on tarpeen ja suojaamaan henkilötietojasi asianmukaisesti. Ne eivät saa käsitellä tai jakaa henkilötietojasi muilla tavoin, paitsi lain sallimissa määrin.
  3. Valtion viranomaiset, tuomioistuimet, ulkoiset neuvonantajat ja vastaavat kolmannet osapuolet sen mukaan, kuin soveltuva laki vaatii tai sallii, jos meillä on syytä uskoa, että henkilötietojen jakaminen on tarpeen sellaisen henkilön tunnistamiseksi, tähän yhteyden ottamiseksi tai syytetoimien tähän kohdistamiseksi, joka voi aiheuttaa oikeuksiamme tai omaisuuttamme, verkkosivun muita käyttäjiä tai muita mahdollisesti vahinkoa kärsiviä tahoja vastaan petoksen, vahingon tai häiriön (tahallaan tai tahattomasti). Lisäksi jaamme henkilötietoja vastauksena haasteeseen, määräykseen tai muuhun tuomioistuimen tai hallinnon käskyyn tai kun uskomme vilpittömässä mielessä, että laki, säännös, haaste, määräys tai muu tuomioistuimen tai hallinnon käsky edellyttää, että vastaamme hätätilanteeseen, tai valtuuttaa meidät vastaamaan sellaiseen. Tällaisten tiedonsiirtojen oikeudellinen peruste on edellä määritetyt oikeutetut etumme (pykälä 6 (1) (f) GDPR) ja lainmukaisten vaatimusten noudattaminen (pykälä 6 (1) (c) GDPR).
  4. Ammattimaiset neuvonantajamme, mukaan lukien auditoijamme, kirjanpitäjämme ja asianajajamme, jos se on tarpeen ja siinä määrin kuin se on tarpeen taloudellisten ja raportointiin liittyvien velvoitteidemme täyttämistä tai auditointia varten tai oikeusvaateidemme laatimista, harjoittamista ja/tai puolustamista varten..

Rajaamme kaikissa tapauksissa näille kolmansille osapuolille annetut henkilötiedot vain tarpeellisiin tietoihin ja yleisen tietosuoja-asetuksen ja muiden asianmukaisten paikallisten lakien rajaamiin tietoihin.
Jotkin henkilötietojesi vastaanottajista sijaitsevat tai niillä on olennaisia toimintoja maasi ja ETA-alueen ulkopuolella, missä tietosuojalait voivat antaa eritasoisen suojan oman maasi tuomiovallan lakeihin verrattuna eikä Euroopan komission riittävyyspäätös ole voimassa. Solmimme soveltuvia tiedonsiirtosopimuksia käyttämällä vakiosopimuslausekkeita (2010/87/EU ja/tai 2004/915/EY), joihin viitataan yleisen tietosuoja-asetuksen pykälässä 46 (5), tai käytämme muita riittäviä menetelmiä, joita voidaan pyytää alla olevien yhteystietojen avulla, jotta voimme varmistaa asianmukaisin toimenpitein, että kaikki muut ETA-alueen ulkopuolella sijaitsevat vastaanottajat tarjoavat riittävän tietosuojatason ja että käytössä on asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia turvatoimenpiteitä, joilla henkilötietojasi suojataan vahingossa tapahtuvaa tai lainvastaista hävittämistä, katoamista tai muuntelua, valtuuttamatonta jakamista tai tarkastelua ja kaikkia muita laittomia käsittelytapoja vastaan.


Tietojen säilyttäminen

Hollister ja/tai palveluntarjoajamme säilyttävät henkilötietojasi siinä määrin kuin se on tarpeen velvoitteidemme täyttämisen kannalta ja sen aikaa kuin se on tarpeen niiden tarkoitusten saavuttamiseksi, joita varten henkilötiedot kerätään, asianmukaisten tietosuojalakien ja vakaiden sisäisten tiedonsäilytysohjelmiemme mukaisesti. Kun Hollisterin ei enää ole tarpeen käsitellä henkilötietojasi, poistamme ne järjestelmistämme ja/tai tietueistamme ja/tai teemme ne nimettömiksi siten, ettei sinua enää voida tunnistaa niistä, ellei meidän ole tarpeen säilyttää henkilötietojasi Hollisterin lain- tai säännöstenmukaisten velvoitteiden noudattamiseksi.

Henkilötietoja säilytetään periaatteessa niin kauan, kuin hyväksyt viestiemme lähettämisen sinulle. Emme kuitenkaan säilytä olennaisia henkilötietojasi pidempään kuin Hollisterilla on lupa lähettää sinulle markkinointimateriaaleja. Lisäksi hävitämme tyypillisesti henkilötietoja sisältävät sopimukset, viestit ja liikekirjeet tai poistamme tällaisista asiakirjoista henkilötiedot 10 vuotta niiden voimassaolon päättymisen tai luomisen jälkeen, sillä tällaiset tiedot voivat olla lakisääteisten säilytysvaatimusten alaisia, mikä usein edellyttää säilyttämistä 10 vuoden ajan. Lisäksi jos oikeus- tai kurinpitotoimi pannaan vireille, henkilötietoja säilytetään tämän toimen päättymiseen asti, mukaan lukien mahdolliset valitusajat, ja poistetaan tai arkistoidaan sitten soveltuvan lain sallimalla tavalla.

Lisätietoja säilytysajoista on edellä kohdan "Henkilötietojesi käsittely" alakohdissa.


Oikeutesi

Jos olet antanut luvan henkilötietojesi käsittelyyn, voit perua tämän suostumuksen milloin tahansa, ja päätöksesi on voimassa perumisesta eteenpäin. Suostumuksen peruminen ei vaikuta ennen perumista tehtyyn käsittelyyn.

Soveltuvien tietosuojalakien mukaisesti sinulla voi lisäksi olla seuraavat lakisääteiset oikeudet, joita voit harjoittaa ottamalla meihin yhteyttä edellä määritetyllä tavalla, asianmukaisen lain määrittämien ehtojen mukaisesti:

  1. Oikeus tarkasteluun: Sinulla on oikeus saada meiltä vahvistus siitä, käsitelläänkö henkilötietojasi, ja jos käsitellään, pyytää saada tarkastella henkilötietoja. Tämä tarkasteluoikeus sisältää muun muassa käsittelytarkoitukset, kyseessä olevien henkilötietojen luokat ja vastaanottajat tai vastaanottajaluokat, joille henkilötietoja on jaettu tai jaetaan. Sinulla on myös oikeus saada kopio henkilötiedoistasi, joita käsittelemme. Jos pyydät ylimääräisiä kopioita, voimme veloittaa kohtuullisen maksun hallinnollisten kulujen perusteella.
  2. Oikeus korjaukseen: Sinulla on oikeus henkilötietojesi korjauttamiseen, jos ne ovat epätäydellisiä tai virheellisiä. Käsittelytarkoituksesta riippuen sinulla on oikeus epätäydellisten henkilötietojen täydentämiseen, muun muassa antamalla lisälausunto.
  3. Oikeus poistamiseen: (oikeus tulla unohdetuksi): Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan henkilötietosi, muun muassa (i) jos henkilötietosi eivät ole enää tarpeen niihin tarkoituksiin, joihin niitä käsiteltiin, (ii) jos perut suostumuksesi, eikä meillä ole muuta lainmukaista perustetta henkilötietojesi käytön jatkamiseen, (iii) jos vastustat henkilötietojesi käyttämistä (kuten alla määritetään), (iv) jos olemme käyttäneet henkilötietojasi lainvastaisesti tai (v) jos henkilötietosi on poistettava lainmukaisen velvoitteen noudattamiseksi.
  4. Oikeus käsittelyn rajoittamiseen: Sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä tietyissä tilanteissa, esimerkiksi (i) jos uskot, että henkilötietosi ovat virheellisiä, vain siksi ajaksi, että voimme varmistaa henkilötietojesi asianmukaisuuden, (ii) jos henkilötietojesi käyttö on laitonta ja vastustat henkilötietojesi poistamista ja pyydät, että ne sen sijaan lakkautetaan, (iii) jos emme enää tarvitse henkilötietojasi, mutta tarvitset henkilötietojasi oikeusvaateiden laatimista, harjoittamista tai puolustamista varten tai (iv) jos olet vastustanut henkilötietojesi käyttöä, siksi ajaksi, että voimme varmistaa, ovatko perusteemme henkilötietojesi käytölle vahvemmat kuin vastustuksesi.
  5. Oikeus tietojen siirrettävyyteen: Sinulla on oikeus saada henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytössä olevassa ja koneluettavassa muodossa ja saada ne siirretyksi toiseen organisaatioon, jos se on teknisesti mahdollista. Tämä oikeus on voimassa vain, jos henkilötietojesi käyttö perustuu suostumukseesi tai sopimuksen täytäntöönpanoon ja jos henkilötietojesi käyttö tapahtuu automaattisesti.
  6. Oikeus vastustaa: Sinulla on oikeus vastustaa harjoittamaamme henkilötietojesi käsittelyä tilanteeseesi liittyvin perustein, tai jos henkilötietojasi käsitellään suoramarkkinointitarkoituksiin, milloin tahansa, ja meidän voi olla tarpeen lopettaa henkilötietojesi käsittely. Tällaista vastustusoikeutta ei voi olla erityisesti, jos henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä ennen sopimuksen solmimista suoritettavien toimien kannalta tai jo solmitun sopimuksen täytäntöönpanon kannalta.

Harjoittaaksesi näitä oikeuksia ota yhteyttä Hollisteriin edellä määritetyllä tavalla. Ota huomioon, että Hollister ei voi noudattaa pyyntöäsi, jos soveltuva laki estää meitä tekemästä niin.

Sinulla on myös oikeus tehdä valitus pätevälle tietosuojavaltuutetulle, erityisesti asuinmaassasi.


Tietoa evästeistä ja muusta tekniikasta

Kun käytät verkkosivua, lähetämme yhden tai useamman evästeen – pienen tekstitiedoston, joka sisältää aakkosnumeerisen merkkijonon – laitteeseesi. Käytämme sekä istuntoevästeitä että pysyviä evästeitä. Istuntoevästen katoaa sen jälkeen, kun suljet selaimesi. Pysyvä eväste säilyy, kun suljet selaimesi, ja selaimesi voi käyttää sitä, kun vierailet verkkosivullamme myöhemmin. Verkkoselaimesi voi antaa sinulle evästeitä koskevia vaihtoehtoja. Huomaa, että jos poistat evästeet tai päätät olla hyväksymättä niitä, et voi ehkä käyttää verkkosivun kautta tarjottujen palveluiden ominaisuuksia niiden täydellisen tarkoituksen mukaisesti. Käytämme verkkosivujen kautta tarjottujen palveluiden yhteydessä myös kolmannen osapuolen evästeitä. Käytämme esimerkiksi Google Analyticsiä tiettyjen analytiikkatietojen keräämiseen ja käsittelyyn. Emme käsittele tai vastaa verkkoselainten do not track -signaaleihin tai vastaaviin lähetyksiin, jotka ilmaisevat pyyntöä poistaa käytöstä sellaisten käyttäjien verkkoseuranta, jotka käyvät verkkosivullamme tai käyttävät verkkosivumme kautta tarjottuja palveluita.

Käytämme evästeitä ja automaattisesti kerättyjä tietoja (i) räätälöidäksemme verkkosivumme ja verkkos-ivumme kautta tarjotut palvelut, esimerkiksi muistaaksemme tietosi, jotta sinun ei tarvitse antaa niitä uudelleen verkkosivumme ja verkkosivumme kautta tarjottujen palveluiden käytön tai seuraavan käyttökerran aikana, (ii) tarjotaksemme mukautettua mainontaa, sisältöä ja tietoja profiloinnin perusteella, (iii) valvoaksemme ja analysoidaksemme verkkosivumme ja verkkosivumme kautta tarjottujen palveluiden sekä kolmansien osapuolten markkinointitoimien tehokkuutta profiloinnin perusteella, (iv) valvoaksemme sivuston koottuja käyttömetriikoita, kuten kävijöiden kokonaismäärää ja tarkasteltuja sivuja ja (v) seurataksemme lisäyksiäsi, ehdotuksiasi ja tilaasi verkkosivumme ja verkkosivumme kautta tarjottujen palveluiden kautta tarjottujen kampanjoiden tai muiden toimintojen yhteydessä (profilointi). Seurantatekniikka (profilointi) auttaa meitä myös hallitsemaan ja parantamaan verkkosivun käytettävyyttä, (i) havaitsemaan, onko tietokoneesi ja meidän välillä ollut yhteyttä aiemmin ja (ii) tunnistamaan verkkosivun suosituimmat osiot.

Sosiaalinen media. Kolmannet osapuolet, mukaan lukien Facebook, voivat käyttää evästeitä, jäljitteitä ja muita säilytystekniikoita kerätäkseen tai vastaanottaakseen tietoja verkkosivulta ja muualta internetistä ja käyttää näitä tietoja mittauspalveluiden ja kohdemainonnan tarjoamiseen Vuorovaikutuksesi näiden ominaisuuksien kanssa on niitä tarjoavan organisaation tietosuojakäytännön alaista. Jos esimerkiksi luot tilin tai kirjaudut siihen sisään kolmannen osapuolen sosiaalisen verkkopalvelusivuston kautta, saatamme päästä käsiksi tiettyihin tietoihin kyseisellä sivustolla, esimerkiksi nimeesi, tilitietoihisi ja ystäviisi, kyseisen kolmannen osapuolen sosiaalisen verkkopalvelusivuston määrittämien valtuutusmenetelmien mukaisesti. Sinulla voi olla oikeus kieltäytyä tietojen keräämisestä ja käytöstä kohdemainontaan, ja voit harjoittaa tätä oikeutta osoitteessa http://www.youronlinechoices.eu/.


Tämän tietosuojailmoituksen sovellettavuus ja muutokset

Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain käytäntöjämme, menetelmiämme ja palveluitamme. Verkkosivumme voi sisältää linkkejä muihin verkkosivuihin ja verkkopalveluihin, joiden toiminnasta vastaavat muut, hallintamme tai valtamme ulkopuolella olevat yritykset. Jos annat tai lähetät henkilötietojasi kyseisiin verkkosivuihin tai verkkopalveluihin, henkilötietosi ovat kyseisten verkkosivujen tai verkkopalveluiden tietosuojakäytäntöjen alaisia. Kehotamme sinua lukemaan minkä tahansa käyttämäsi verkkosivun tietosuojakäytännön huolellisesti.

Voimme muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain muokkaamalla tätä sivua. Sinun tulee tarkistaa tämä käytäntö ajoittain pysyäksesi ajan tasalla mahdollisista muutoksista, sillä ne sitovat sinua. Tämä käytäntö on päivitetty viimeksi helmikuu 2019.

The information provided herein is not medical advice and is not intended to substitute for the advice of your personal physician or other healthcare provider. This information should not be used to seek help in a medical emergency. If you experience a medical emergency, seek medical treatment in person immediately.