Tietosuojalauseke, safe harbor -lauseke, evästeiden käyttö | Hollister FI

Tietosuojalauseke / safe harbor -lauseke

Tietosuojalauseke / safe harbor -lauseke

Tässä osassa esitetään tietosuojalauseke, jonka mukaisesti verkkosivujen käyttäjä (”Sinä”, ”Sinun” tai ”Sinä itse") saa käyttää näitä verkkosivuja tai olla kirjeenvaihdossa näiden Hollister Incorporatedin ("Me", "Meitä", "Meidän" tai ”Hollister”) omistamien verkkosivujen (”Verkkosivut”) kanssa.

Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja haluamme suojella henkilökohtaisia tietojasi, jotta voimme tarjota Sinulle parempaa palvelua. Tässä tietosuojalausekkeessa esitellään tietojen, mukaan lukien tunnistettavissa olevien henkilötietojen, keräystä, käyttöä ja paljastamista koskevia käytäntöjämme. Tunnistettavissa olevat henkilötiedot ovat tietoja, joiden avulla henkilö voidaan tunnistaa tai löytää, joiden avulla henkilöön voidaan ottaa yhteyttä tai joita voidaan käyttää muiden lähteiden kanssa yksilön tunnistamiseen. Tunnistettavissa olevat henkilötiedot voivat olla missä tahansa tietovälineessä tai muodossa, mukaan lukien automaattiset tai sähköiset rekisterit, sekä paperisia asiakirjoja, esimerkiksi: nimi, sähköpostiosoite ja postiosoite, jotka saatat antaa.


Lue tämä tietosuojalauseke, ennen kuin käytät näitä verkkosivuja tai lähetät meille henkilökohtaisia tietoja. Jos et hyväksy tätä tietosuojalauseketta, älä käytä näitä verkkosivuja.

Safe harbor -lauseke

HOLLISTER INCORPORATEDin kotipaikka on Illinois. Pääkonttori sijaitsee osoitteessa 2000 Hollister Drive, Libertyville, Illinois 60048, USA (kansainvälisiin Hollister- ja Dansac AS -tytäryhtiöihin (suorasta kuluttajamyynnistä vastaavia yksiköitä lukuun ottamatta) viitataan nimellä "Hollister").

Hollister osallistuu Yhdysvaltojen, Euroopan unionin ja Sveitsin safe harbor -tietosuojaohjelmaan 
Yhdysvaltojen kauppaministeriö on laatinut Euroopan komission ja Sveitsin viranomaisten kanssa erillisiä mutta samantapaisia safe harbor -kehyksiä, jotka sisältävät tietosuojaperiaatteita, jotta yhdysvaltalaiset organisaatiot pystyvät täyttämään Euroopan unionin ja Sveitsin laissa säädetyn vaatimuksen siitä, että Euroopan unionista tai Sveitsistä Yhdysvaltoihin siirretyille tunnistettavissa oleville henkilötiedoille on annettava riittävä tietosuoja.

Tämä tietosuojalauseke on safe harbor -tietosuojaperiaatteiden mukainen, ja verkkosivumme ovat nimenomaan vahvistaneet, että manuaalisten ja sähköisten tietojen siirrot Euroopan unionista tai Sveitsistä Yhdysvaltoihin noudattavat safe harbor -tietosuojaperiaatteita.

Verkkosivumme saavat asiakkaita koskevia yksityisiä tietoja Yhdysvaltojen ulkopuolisista lähteistä, mukaan lukien Euroopan unioni ja Sveitsi. Olemme itse ilmoittaneet, ja riippumaton kolmas osapuoli on varmistanut, että tietosuojakäytäntömme ovat Yhdysvaltojen ja Euroopan unionin välisten sekä Yhdysvaltojen ja Sveitsin välisten safe harbor -tietosuojaperiaatteiden mukaisia: ilmoitus, valinnanmahdollisuus, eteenpäin siirto, käyttö ja oikeellisuus, tietoturva ja valvonta. Lisätietoja Yhdysvaltojen kauppaministeriön safe harbor -ohjelmasta: www.export.gov/safeharbor.

Hollisterin asiakkaiden, työntekijöiden ja liikekumppaneiden tietosuojaa koskevat reklamaatiot Euroopan unionissa ja Sveitsissä: Yhdysvaltojen ja Euroopan unionin välisten sekä Yhdysvaltojen ja Sveitsin välisten safe harbor -tietosuojaperiaatteiden mukaisesti Hollister sitoutuu ratkaisemaan tietosuojaasi ja henkilötietojesi käyttöämme tai keräystämme koskevat kantelut. Euroopan unionin ja Sveitsin kansalaisten, jotka haluavat esittää tätä tietosuojalauseketta koskevia kysymyksiä tai reklamaatioita, tulisi ensin ottaa yhteyttä Hollisterin tietosuojasta vastaavaan toimistoon: Privacy@Hollister.com.

Hollister ja sen tytäryhtiöt sekä edellä mainitut tuotemerkillä varustetut verkkosivut ovat lisäksi sitoutuneet saattamaan Yhdysvaltojen ja Euroopan unionin välisten sekä Yhdysvaltojen ja Sveitsin välisten safe harbor -tietosuojaperiaatteiden mukaiset tietosuojaa koskevat ratkaisemattomat reklamaatiot riippumattoman Council of Better Business Bureaus -elimen ylläpitämän BBB European Union SAFE HARBOR -riidanratkaisumenettelyn käsiteltäviksi. Jos Hollister ei käsittele reklamaatiotasi tyydyttävällä tavalla, hae lisätietoja BBB European Union SAFE HARBOR -verkkosivuilta: Safe Harbor -verkkosivut

Tietojen vapaaehtoinen lähettäminen

Voit käyttää näitä verkkosivuja paljastamatta tunnistettavissa olevia henkilötietoja, emmekä Me hanki Sinulta kyseisiä tietoja, ellet päätä lähettää niitä.

Kaikkia Hollisterille suoraan lähettämiäsi tietoja käytetään tämän tietosuojalausekkeen mukaisesti. Jos lähetät Meille tietoja sähköpostitse tai muuta kautta, hyväksyt, että saatamme ottaa Sinuun yhteyttä eri tavoilla, kuten kirjeitse, puhelimitse tai sähköpostitse. Turvallisuuden vuoksi emme suosittele arkaluonteisten henkilökohtaisten tietojen, kuten salasanojen, henkilötunnuksen tai pankkitilitietojen, antamista tai jakamista.


Kerättyjen tietojen käyttö

Hollister kerää tietoja voidakseen palvella Sinua, asiakasta, paremmin. Kerättyjä tietoja voivat olla esimerkiksi nimi, postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja käytettävät tuotteet. Tietoja kerätään esimerkiksi näiden verkkosivujen kautta, kirjeitse, sähköpostitse ja puhelimitse. Keräämme, ylläpidämme ja käytämme Meille antamiasi tietoja tilaustesi ja näytekappaleidesi toimittamiseksi, tiedusteluihisi vastaamiseksi, tarjousten ja tuotetietojen lähettämiseksi, tuotetuen antamiseksi sekä tuotteidemme ja palveluidemme parantamiseksi. Hollister ei myy eikä vuokraa henkilökohtaisia tietojasi ilman antamaasi lupaa. Kerromme, miksi tietojasi kerätään ja missä Sinulla on mahdollisuus rajoittaa kyseisten tietojen keruuta aina, kun se on mahdollista.


Evästeet

Tässä osassa kerrotaan evästeistä, joiden mukaisesti sinä, Verkkosivujen käyttäjä (”Sinä”, ”Sinun” tai ”Sinä itse”) saat käyttää näitä verkkosivuja tai olla kirjeenvaihdossa näiden Hollister Incorporatedin ("Me", "Meitä", "Meidän" tai ”Hollister”) omistamien Verkkosivujen (”Verkkosivut”) kanssa.

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkosivujen palvelin tallentaa tietokoneesi kiintolevylle tai mobiililaitteeseesi, ja vain kyseinen palvelin pystyy seuraamaan tiettyjä tietoja. Evästeet ovat selainkohtaisia. Niiden avulla voimme seurata ja tavoittaa mielenkiinnon kohteitasi sekä parantaa verkkosivujamme. Evästeiden avulla selaimesi esimerkiksi muistaa, missä osissa olet käynyt, ja ne myös auttavat Meitä selvittämään Verkkosivujemme kävijämäärän.

Evästeet parantavat toimintaa

  • muistamalla asetukset, jotta Sinun ei tarvitse antaa niitä uudelleen aina käydessäsi uudella sivulla
  • muistamalla antamasi tiedot (esimerkiksi postinumerosi), jotta Sinun ei tarvitse antaa sitä aina uudelleen
  • mittaamalla, kuinka käytät Verkkosivuja, jotta voimme varmistaa, että ne vastaavat tarpeitasi.

Evästeitämme ei käytetä tunnistettavissa olevien henkilötietojesi keräämiseen, vaan niiden avulla näistä Verkkosivuista tehdään paremmin sinulle sopivat. Voit käsitellä ja poistaa näitä pieniä tiedostoja, jos niin haluat.

Evästeiden käsittely

Jotkin evästeet ovat ehdottoman välttämättömiä, jotta voit siirtyä näiden Verkkosivujen sivulta toiselle ja käyttää niiden toimintoja. Ilman näitä evästeitä emme pysty selvittämään näiden Verkkosivujen käyttäjämäärää emmekä tarjoamaan tiettyjä toimintoja, kuten automaattista kirjautumista palveluihimme.

Jollet halua evästeitä, voit estää jotkin tai kaikki evästeet tai jopa poistaa jo asetettuja evästeitä selaimen asetusten avulla. Ohjeita saat selaimen ohjetoiminnosta. Osoitteessa www.aboutcookies.org on eri selainten evästetoimintoja koskevia ohjeita.


The information provided herein is not medical advice and is not intended to substitute for the advice of your personal physician or other healthcare provider. This information should not be used to seek help in a medical emergency. If you experience a medical emergency, seek medical treatment in person immediately.