Tietoja meistä

Riippumaton työntekijöiden omistama yritys


Maailmanlaajuisen yhteisön palveluksessa

Hollister Incorporated on riippumaton, työntekijöiden omistama yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi terveydenhoidon tuotteita ja palveluita kaikkialla maailmassa.

Valmistamme edistyksellisiä terveydenhoidollisia tuotteita avanteiden hoitoon, jossa meillä on kaksi tunnettua kansainvälistä brändiä (Hollister Ostomy ja Dansac Ostomy), pidätyskyvyn ja haavojen hoitoon sekä tehohoitoon. Tarjoamme myös innovatiivisia terveydenhoito-ohjelmia ja -palveluita sekä opetusmateriaaleja potilaille ja terveydenhoidon ammattilaisiille.

Hollister on palvellut terveydenhoidon ammattilaisia ja potilaita jo yli 95 vuoden ajan – ja parantanut koko maailmanlaajuisen yhteisön elämänlaatua.


Missiomme

Tavoitteenamme on parantaa tuotteitamme ja palveluitamme käyttävien ihmisten elämänlaatua.
Lue lisää


Visiomme

Haluamme kasvaa ja menestyä riippumattomana, työntekijöiden omistamana yrityksenä ja kehittyä samalla ihmisinä.


Muuttumattomat periaatteemme

Muuttumattomat periaatteemme ovat ajattomia ohjenuoria, jotka ohjaavat Hollisterin työkulttuuria. Pyrimme noudattamaan niitä toiminnassamme yksilöinä ja yrityksenä.

Ihmisen arvokkuus

Työntekijöillämme ja kaikilla ihmisillä on arvokkuutta ja itseisarvoa riippumatta siitä, mitä työtä he tekevät. Hollister kohtelee työntekijöitään kuten me kohtelemme toisiamme, arvostavasti.

Pyrimme kaikin tavoin vastaamaan tuotteitamme ja palveluitamme käyttävien tarpeisiin. Samalla teemme heidän elämästään miellyttävämpää ja kehitymme itse ihmisinä.

Palvelu

Palvelemme tuotteitamme ja palveluitamme käyttävä ihmisiä, muita asiakkaitamme, toisiamme ja yhteisöjämme nöyrästi, myötätuntoisesti ja sinnikkäästi.

Vastuullisuus

Vastuullisuus kuuluu liiketoimintamme ytimeen. Hollisterilla eettisyys on mukana kaikessa. Olemme avoimia ja rehtejä, kohtelemme toisiamme oikeudenmukaisesti ja teemme oikein vaikka se olisikin vaikeaa.

Kehittäminen

Haltuumme on annettu riippumaton, työntekijöiden omistama yritys. Tuon luottamuksen mukana tulee vastuu noudattaa yrityksen perustajan John Dickinson Schneiderin periaatteita ja käytäntöjä, jotta Hollister menestyy jatkossakin riippumattomana ja työntekijöiden omistamana yrityksenä. Ja kun yritys kasvaa ja menestyy, sen talouskin pysyy vakaana.  Päätöksenteko perustuu yrityksen pitkän aikavälin menestykseen. Kuten John Dickinson Schneiderin motto kuuluu:  "Vain paras on kyllin hyvää".