Lateksi-ilmoitus ja MSDS | Hollister FI

COVID-19 pandemian vaikutus toimintaamme Lisätietoja

Lateksi-ilmoitus
käyttöturvallisuustiedotteet (SDS)
Magneettinen resonanssikuva-yhteensopivuusLateksi-ilmoitus

Alla mainitut Hollisterin tuotteet sisältävät luonnonkumilateksia; toimittajamme lisäävät niihin luonnonkumilateksia osana tuotantoprosessia.

Jos online-tuoteluettelossa olevaa Hollister-tuotetta ei ole mainittu alla olevassa luettelossa, tuotteen tuotetiedot eivät sisällä luonnonkumilateksia yhtenä ainesosana, eivätkä komponenttitoimittajamme lisää tuotteeseen luonnonkumilateksia osana tuotantoprosessiaan.

Tuotenumero 

Tuotteen nimi

Lateksikomponentti tai ‑komponentit


7299* Avannevyöt, 29–49 tuumaa (58-109 cm) (suuri) Vöiden joustava lanka
7300* Avannevyöt, 29–49 tuumaa (86-165 cm) (suuri) Vöiden joustava lanka

* Tuote uudistettiin syyskuussa 2004, jolloin luonnonkumilateksin käyttö ainesosana tai osana tuotantoprosessia lopetettiin. Uuden lateksittoman version pakkausselosteessa ei ole lateksi-ilmoitusta. Tarkista ennen käyttöä, sisältääkö yksittäinen tuote lateksia, tarkistamalla, onko pakkauksessa tai tuoteselosteessa lateksi-ilmoitusta. Lateksi-ilmoitus tarkoittaa, että tuote on lateksia sisältävä uudistamaton versio.

Tässä annetut tiedot eivät ole lääketieteellisiä neuvoja eikä niitä ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tai muun terveydenhoidon ammattilaisen antamia neuvoja. Näitä tietoja ei ole tarkoitettu hätätapauksiin liittyvään tiedonhakuun. Jos kyseessä on hätätapaus, hakeudu heti lääkärin hoitoon.