Hollisterin tarina

Perustajan perinnölle rakennettu


Perintömme

Hollister Incorporated ‑yhtiön juuret juontuvat vuoteen 1921, jolloin nuori 23-vuotias yrittäjä John Dickinson Schneider perusti Chicagoon pienen painoalan yrityksen, jonka nimeksi tuli JDS Printer Craftsman.

John Schneiderin liiketoiminnan ohjenuorana oli alusta asti ”Vain paras on kyllin hyvää", ja yhtiö tulikin tunnetuksi juuri tuotteidensa, palvelunsa ja henkilöstönsä laadusta.

Lääkinnällisten tuotteiden innovointia

Seuraavien vuosikymmenten aikana John Schneiderin yritys siirtyi painoalalta lääkinnällisten tuotteiden alalle ja alkoi kehittää laadukkaita tuotteita ja palveluita nimellä Hollister. 1960-luvun alkupuolella eräs yrityksen työntekijöistä esitteli John Schneiderille ideansa avannetuotteiden kehittämisestä, mihin hän oli saanut ajatuksen

perheenjäseneltään, jolla oli avanne. Dynaamisten innovaatioiden ja ensiluokkaisten tuotteiden avulla Hollister Incorporated mullisti avannehoidon ja toi avannepotilaiden saataville todelliseen tarpeeseen tulleita ratkaisuja. Seuraavina vuosina Hollister jatkoi lääkinnällisten tuotteiden ja palveluiden valikoimansa laajentamista pidätyskyvyn hoitoa tukeviin tuotteisiin, haavojen hoitoon ja tehohoitoon.

Schneiderien perintö

John Schneider ja hänen vaimonsa Minnie onnistuivat luomaan yritykseen vahvan perheenomaisen tunnelman. He rakensivat Hollister Incorporatedin ihmisarvon kunniottamisen, vastuullisuuden, palvelun  ja kehittämisen pohjalta.

Hollister Incorporated on vielä nykyäänkin riippumaton ja työntekijöidensä omistama. Yrityksellä on valmistus- ja jakelulaitoksia kolmella mantereella, ja Hollister palvelee asiakkaita kaikkialla maailmassa. Yrityksen henki on kuitenkin edelleen sama kuin tuolla pienellä Chicagossa vuonna 1921 perustetulla painotalolla.

John ja Minnie Schneiderin perusarvot muodostavat edelleen yhtiön perustan ja Hollisterin missio on edelleen sama kuin ennenkin: ”... auttaa terveydenhoidon ammattilaisia tarjoamaan parempia tuotteita ja palveluita ja tehdä tuotteitamme käyttävien ihmisten elämästä  palkitsevampaa ja arvokkaampaa.”