Hollister Corporated lausunto - COVID-19 ja toimitusketju

Hollister Corporated lausunto - COVID-19 ja toimitusketju Lisätietoja

Hollister Corporated lausunto - COVID-19 ja toimitusketju

  • 5/11/2021
  • Yritys

 

Hyvät asiakkaat ja yhteistyökumppanit, olemme täällä teitä varten.

Hollister on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen tasokkaita palveluja ja tuotteita, jotka toimitetaan johdonmukaisesti ilman keskeytyksiä, ja olemme ylpeitä työstämme, jota teemme asiakkaiden tarpeiden täyttämiseksi.

COVID-19:sta liittyvät tilanteet ja haasteet jatkuvat edelleen kaikkialla maailmassa. Keskittymällä työntekijöidensä terveyteen, turvallisuuteen ja hyvinvointiin ja noudattamalla asiaankuuluvia eri maiden hallitusten ohjeita olemme pystyneet pysymään täysin toimintakykyisinä kaikilla liiketoimintamme osa-alueilla.

Hollister seuraa tiiviisti globaalia toimitusketjua ja pyrkii ennaltaehkäisemään mahdollisia häiriöitä tuotteiden ja palveluiden toimittamisessa. Hollister rakentaa joustavia hankinta- ja toimitusketjuja, jotta tuotteita voidaan valmistaa useissa eri paikoissa, lisää varastoa sekä tunnistaa tarvittaessa vaihtoehtoisia toimittajia. Hollister pyrkii tekemään kaikkensa palvellakseen asiakkaitaan.

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, ota yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 010 841 3040 tai kirjoittamalla sähköpostia info.fi@hollister.com