Tuotenäytteiden kassa | Hollister FI

Hollister Corporated lausunto - COVID-19 ja toimitusketju Lisätietoja

Näytetilaus

Anna seuraavat tiedot, niin lähetämme ilmaiset tuotenäytteet sinulle ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä näytetilaukseesi liittyen.

Customer Information
 • Suostumuskieli näytepyyntöjä varten

  Napsauttamalla alla olevaa "Kyllä, suostun" -painiketta, ilmoitan suostumukseni siihen, että Dansac and Hollister Scandinavia Inc. Suomen Sivuliike ja sen konserniyhtiöt (katso täältä) voivat kerätä, käsitellä ja käyttää antamiani henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin (valitse kaikki soveltuvat):

  • Huom! Oikean tuotteen löytäminen saattaa toisinaan olla haastavaa, minkä johdosta on välttämätöntä, että voimme tarvittaessa olla sinuun yhteydessä, mikäli näytepyynnössäsi on mitään epäselvää (esim. ihonsuojalevy ja avannepussi, jotka eivät sovi yhteen). Mikäli tätä kohtaa ei ole valittu, emme valitettavasti voi lähettää sinulle pyytämiäsi näytteitä.


  • tarjotakseen minulle tietoa Hollisterista ja sen tuotteista ja palveluista

  Minuun voidaan ottaa yhteyttä (valitse kaikki soveltuvat):

  • puhelimitse
  • sähköpostitse
  • postitse

  Ymmärrän, että antamani henkilötiedot voivat sisältää arkaluonteisia tietoja terveydestäni, mukaan lukien yksityiskohtaisia tietoja sairaudestani ja hoidostani. Ymmärrän, että suostumukseni on vapaaehtoinen, eikä sitä tarvita sitä varten, että voin olla yhteydessä Hollisteriin. Olen kuitenkin tietoinen siitä, että tiettyjen pyyntöjen täyttäminen, kuten tuotenäytteiden tai tuotetarpeitani koskevien neuvojen tarjoaminen, ei välttämättä ole mahdollista, ellen anna suostumustani henkilötietojeni ja arkaluonteisten tietojeni käsittelyyn.

  Voin perua suostumukseni milloin tahansa ottamalla yhteyttä Dansac and Hollister Scandinavia Inc. Suomen sivuliikkeeseen joko puhelimitse numerolla 010 841 3040 tai sähköpostitse osoitteella info.fi@hollister.com Peruminen on voimassa vasta perumisesta alkaen (eli suostumukseni perumisella ei ole vaikutusta ennen sitä tapahtuneen tietojen käsittelyn ja jakamisen lainmukaisuuteen).

  Hollisterin Tietosuojalausekkeen löydät täältä.