Amanda

Amanda

Global marknadsföring, stomi

På Hollister gör vi alla det som är bäst för dem som använder våra produkter och tjänster.


Det har gått mer än två år nu sedan jag började arbeta på Hollister. Ärligt talat, det som lockade mig hit var kulturen i företaget. Redan från första intervjun passade kulturen mig. De oföränderliga principerna för personens värdighet, förvaltning, service och integritet är djupt rotade på Hollister. Som en följd är medarbetarna på Hollister till hundra procent här inte bara för sin egen skull. Jag har inte träffat någon som bara vill komma framåt. Oavsett vad vi arbetar med bygger vår gemensamma tråd på de fyra oföränderliga principerna och dem som använder våra produkter och tjänster.

När du går i korridorerna på Hollister hittar du människor som varit här i 10, 20, 25 år. En av mina närmaste vänner har varit här i mer än 25 år. Du hittar inte den typen av lojalitet till ett företag längre.

När jag pratar med någon om en ledig tjänst på Hollister säger jag att det handlar om vad som motiverar dig. Om du delar våra kärnvärden och är engagerad i en sak som är större än dig själv, då är detta platsen för dig. Jag vet att människor som står bredvid mig inspireras av samma principer och värden som jag. Vi kan göra skillnad i företaget och de personers liv som vi hjälper. Jag älskar verkligen mitt jobb.

Vi gör livet mer givande och värdigt