Anjali Testimonial

Anjali

Marknadsanalys och strategisk planering

Vi är ett uppdragsorienterat företag som gör skillnad i människors liv.  Det är givande att vara en del av en organisation med ett högre syfte.


Sjukvårdsbranschen är en fantastisk bransch där man verkligen kan göra nytta. Det är vad som lockade mig till Hollister. Vi är ett uppdragsorienterat företag som fokuserar på att göra skillnad i människors liv. Vårt team lyssnar aktivt på kundernas behov och strävar efter att förbättra livet för alla som använder våra produkter och tjänster.  Det är givande att vara en del av en organisation med ett högre syfte.

Hollister arbetar aktivt med att ta fram det bästa hos alla medarbetare. Om du är motiverad finns det möjligheter för tillväxt.  Folket här vill gärna hjälpa dig att utveckla och driva din potential.  

Jag blev förvånad och glad över hur öppna människor på alla nivåer och funktioner är för att samarbeta.  Som företag måste vi samarbeta för att vinna och vi gör detta på ett sätt som jag inte upplevt på andra arbetsplatser.  Vi fokuserar tillsammans på våra gemensamma långsiktiga mål. 

När jag träffar folk som använder våra produkter berättar de hur mycket de gillar vårt företag och hur mycket de uppskattar produkterna, supporten och tjänsterna vi erbjuder. Det känns bra och det är en av anledningarna till att jag tycker om att arbeta på Hollister.  

Vi gör livet mer givande och värdigt