Rakesh Testimonial

Rakesh

Programchef, global teknik, Irland

Från formgivning till distribution av produkter – allt vi gör här på Hollister handlar om kunden.


Jag blev uppringd 2008 av en rekryterare på Hollister och fick reda på att företaget byggde en ny fabrik i Indien. Jag tyckte att detta var en fantastisk möjlighet för mig att kunna bidra till att lägga grunden till hur företaget skulle vara, så jag tog jobbet. När jag hade fått möjlighet att visa mina kunskaper inom programhantering och levererat projekt i tid, med uppnådda mål och inom budget, erbjöds jag möjligheten att flytta till Irland 2014. Här är kulturen självklart lite annorlunda men jag trivs väldigt bra.

Oavsett vilket land du arbetar i så sätter Hollister alltid kunden i första hand. Vi samarbetar för att uppnå våra mål, inte för vår egen vinning utan för kunderna. Hollister bryr sig inte bara om kunderna utan också om varje enskild medarbetare. Här känner du dig omhändertagen och bekräftad. Att bli bekräftad hjälper dig att göra ditt bästa och leder till framgångar inom hela organisationen.

Hollister har lärt mig att hålla stressen borta från mitt jobb och min prestation. Självklart måste jag leverera men jag måste inte ta på mig all stress. När jag kämpar med ett projekt kan jag alltid räkna med att mina chefer stöttar och vägleder mig. Dessa situationer hjälper oss att lära och växa och under hela processen stöttar mina chefer mig. Det tycker jag är helt fantastiskt!

Vi gör livet mer givande och värdigt