Seamus

Seamus

Direktör, forskning och utveckling av inkontinensvård.

På Hollister pratar vi inte bara – vi får saker gjorda.


Jag började arbeta på Hollister som chef för forskning och utveckling av inkontinensvård för cirka fem år sedan eftersom jag erbjöds en fantastisk möjlighet att bygga ett nytt team. Men det som håller mig kvar här är att människorna verkligen bryr sig om företaget och varandra. Det har jag fått bekräftat många gånger sedan jag började arbeta här. Denna kultur av omtanke gör att Hollister skiljer sig från andra företag jag jobbat på. 

Här i Ballina i Irland är vi mer än 600 medarbetare och vi är alla stolta över att vara en del av Hollister – stolta över att det är ett oberoende medarbetarägt företag och stolta över att det tillverkar produkter som förändrar livet för de människor som behöver dem. Denna känsla av stolthet medför att vi anstränger oss extra – vi gör vårt allra yttersta. 

Våra produkter är knappast "välkända" bland personer som inte har de sjukdomar och tillstånd som våra produkter är avsedda för, men de gör enorm skillnad i våra kunders liv. Vi har många möjligheter att prata direkt med våra kunder så att de kan förklara vad som fungerar och vad som inte fungerar. Produktens färg, storlek, textur, hur den känns i handen – allt spelar roll för den emotionella respons som kunden har. Vi utvecklar produkter som måste fungera vid varje användning och tillgodose de emotionella behoven hos människorna som använder dem. På Hollister arbetar vi för våra kunder varje dag – det gör oss ödmjuka.

Vi gör livet mer givande och värdigt