Shane

Shane

Anläggningschef, stomi

På Hollister sätter vi kvaliteten på våra produkter i främsta rummet.


Jag har arbetat i 25 år, de senaste två åren på Hollister. Jag lockades av den medicintekniska industrin och ville arbeta i ett företag där jag kunde ha en långsiktig karriär – säkerhet kombinerat med personlig utveckling och möjligheter.

Alla på Hollister – personerna i mitt team, personerna här på anläggningen – vi levererar produkter av bästa kvalitet och bästa möjliga service. Vårt fokus är att erbjuda en överlägsen kundupplevelse, att glädja våra kunder. Att kunna glädja en kund som använder en stomipåse är en riktig utmaning men jag tror vi gör ett bra jobb.

Hollister är inte ett reaktivt företag, det är ett reflekterande företag som långsiktigt fokuserar på medarbetarna. Som oberoende medarbetarägd organisation förväntas det att vi som arbetar på Hollister tar hand om företaget för alla medarbetare som jobbar hos oss idag, och för alla som ansluter sig till företaget i framtiden. Jag vet att Hollister kommer att vara i ännu bättre skick för nästa generation av medarbetare som ansluter sig till företaget.

Hollister skiljer sig från alla andra företag som jag jobbat på. Från allra första dagen stämde allt som de beskrivit om företaget under min intervju. Så är inte alltid fallet med andra företag. Det enda jag ångrar är att jag inte började arbeta på Hollister tidigare.

Vi gör livet mer givande och värdigt