Shane

Shane

Högre säljexpert, sårvård

På Hollister har du möjlighet att göra skillnad och belönas för det.


Jag arbetade på ett medicinskt säljbolag när jag insåg att jag inte ville jobba kvar där på lång sikt. Det var då jag blev intresserad av Hollister. Jag pratade med flera medarbetare på Hollister som hade jobbat på företaget i 20-30 år och jag tyckte att det var mycket ovanligt och mycket lovande för medicinsk försäljning.

Jag började arbeta på Hollister år 2009 på intensivvårdsavdelningen som säljexpert, blev befordrad till högre säljexpert ett år senare ungefär och blev mentor för nyanställda år 2010. Hollister ger dig verkligen möjligheten att utvecklas till den du vill vara. De lägger mycket på säljutbildning och ledningsbanor – de satsar verkligen på en.

Hollister är personalägt och ju längre du jobbar här desto mer äger du, både ekonomiskt och personligt. I varje försäljningsroll har du finansiella mål att nå, men på Hollister känner du dig delaktig. Alla anställda arbetar för att vara goda förvaltare av företaget. Jag började jobba på sårvårdsavdelningen år 2014 och vi arbetar för att förändra livet för kunderna varje dag – för att hjälpa dem komma tillbaka till sina dagliga rutiner.

Hollister tar hand om sina medarbetare. Om du är på jakt efter en karriär, inte bara ett jobb, då är detta platsen för dig.

Vi gör livet mer givande och värdigt