Sonya Testimonial

Sonya

Personalavdelningen

Vi samarbetar för att lyckas. För mig har detta samarbete inneburit att människor har investerat i min yrkesmässiga utveckling.


Jag började på Hollister Incorporated som koordinator för Secure Start-tjänster och arbetade i direkt kontakt med de människor som använder våra produkter. Många av dessa människor har precis upplevt livsförändrande operationer.  Mitt jobb var att hjälpa dem att känna sig trygga så att de fortsatte att leva ett aktivt liv.


Jag tyckte om mitt jobb men ville också utforska en karriär inom human resources. Jag pratade med min chef och fick möjligheten att ansluta mig till ett projektteam med den befattningen.    

En kort tid därefter började jag arbeta som rekryterare. Min bakgrund inom Secure Start gav mig kunskapen att prata med kandidater om våra produkter.

Jag är nu högre generalist på personalavdelningen och hjälper verksamhetsfunktionen som tillverkar våra produkter.  Jag uppskattar ännu mer uppmärksamheten på detaljer som går in i alla produkter vi tillverkar.  Jag som har arbetat nära människor som använder våra produkter, vet att vi alla gör skillnad i andras liv.

Det är inte många företag idag som stödjer ett karriärbyte. Här samarbetar vi för att lyckas men i mitt fall har innebar detta samarbete att människor investerade i min yrkesmässiga utveckling. Det fanns personer som gav mig råd och stöttade och hjälpte mig att utforska nya karriärvägar. Resultatet är att jag har en givande karriär i en befattning där jag kan hjälpa andra att hitta liknande möjligheter.


Vi gör livet mer givande och värdigt