Anjali Testimonial

Anjali

Markkinanäkymät ja strateginen suunnittelu

Olemme kohti tavoitettamme pyrkivä yritys, joka haluaa parantaa ihmisten elämää.  On todella palkitsevaa olla osa organisaatiota, jolla on näin ylevä tavoite.


Terveydenhuolto on hieno ala, jossa pääsee vaikuttamaan positiivisesti toisten elämään. Juuri sen vuoksi halusin tulla Hollisterille töihin. Olemme kohti tavoitettamme pyrkivä yritys, joka haluaa parantaa ihmisten elämää. Tiimimme kuuntelee asiakkaidemme tarpeita ja pyrkii parantamaan tuotteitamme ja palveluitamme käyttävien ihmisten elämää.  On todella palkitsevaa olla osa organisaatiota, jolla on näin ylevä tavoite.

Hollister haluaa tuoda työntekijöidensä parhaat puolet esiin. Jos olet motivoitunut, kasvumahdollisuuksia on runsaasti.  Kaikki täällä haluavat auttaa toisia kehittymään ja saavuttamaan parempia tuloksia.  

Yllätyin siitä, kuinka avoimia kaikki ovat yhteistyölle eri tasojen ja toimintojen välillä.  Yrityksenä meidän on tehtävä yhteistyötä voittaaksemme. Täällä toimimme juuri niin, enkä ole nähnyt vastaavaa muualla.  Keskitymme kaikki yhteisiin pitkän tähtäimen tavoitteisiimme. 

Kun tapaan tuotteitamme käyttäviä ihmisiä, he kertovat, kuinka paljon arvostavat yhtiötämme ja tuotteitamme, tukeamme ja palveluitamme. Se on todella hieno tunne ja yksi monista syistä, miksi on niin hienoa työskennellä Hollisterilla.  

Teemme elämästä palkitsevampaa ja arvokkaampaa