Työpaikat

Parannamme elämänlaatua


Tehdään yhdessä merkityksellistä työtä

Hollister Incorporatedissa suhtaudumme työhömme ja palvelemiimme ihmisiin intohimoisesti. Ura täällä voi kulkea monia eri reittejä, mutta kaikki niistä johtavat palkitseviin mahdollisuuksiin, joilla on merkitystä ihmisten elämässä. Liity joukkoomme, niin myös sinä voit vaikuttaa.

Saavuta palkitseva ura Hollister Incorporated -yhtiössä

Ymmärrä oma osuutesi

Nautimme yhteistyöstä. Tuotteitamme ja palveluitamme käyttävät ihmiset luottavat siihen, että toimitamme aina laadukkaita tuotteita. Siksi meidän on työskenneltävä eri toimintojemme ja aikavyöhykkeiden välillä toimittaaksemme tuotteita, joita ihmiset tarvitsevat voidakseen elää täyttä elämää. Työ voi olla haastavaa, mutta se on aina palkitsevaa. Koska tiedämme, että työntekijämme työskentelevät kovasti ja antavat kaikkensa, haluamme olla varmoja, että tarjoamme kilpailukykyisen ja kattavan palkan ja etupaketin, jotka mahdollistavat heille paremman elämänlaadun —kotona, työelämässä ja yhteiskunnassa. 

  • Terveyttä ja hyvinvointia
    • Tarjoamme kattavan terveydenhoidon sekä erilaisia ohjelmia, työkaluja, resursseja ja kannustimia, jotka tunnetaan nimellä Hollister Healthy Habits.  
  • Työn joustavuus
    • Elämä on monimutkaista ja muuttuu jatkuvasti. Helpottaaksemme sitä tarjoamme työpaikan joustavuusohjelmia, jotka auttavat työntekijöitämme hallitsemaan työn, perheen, yhteiskunnan tai muiden tärkeiksi koettujen velvoitteiden aiheuttamia vaatimuksia.  

Panostamme menestykseesi

Työntekijämme antavat itsestään paljon, jotta yrityksemme menestyisi. Haluamme tehdä kaikkemme, jotta voimme panostaa myös heidän menestykseensä. 

Tarjoamme vakaata urakehitystä, kehityskeskusteluja ja koulutusohjelmia, jotka auttavat heitä kasvamaan uran joka vaiheessa. 

Maailmanlaajuinen verkosto

Toimimme Libertyvillestä, Illinoisista, Yhdysvalloista käsin, mutta olemme läsnä kaikkialla maailmassa. Olemme keskisuuri yritys, jolla on globaali jalanjälki. Sen ansiosta työntekijöidemme on mahdollista työskennellä haastavien projektien parissa kaikkialta maailmasta tulevien kollegojen kanssa. 

Missiolähtöinen

Yrityskulttuurimme heijastaa elävästi perustajiamme John ja Minnie Schneideria. Kulttuurimme auttaa määrittämään yrityksen luonteen Hollister Incorporatedin toiminnoissa kaikkialla maailmassa. Kulttuurimme ohjaa päätöksentekoamme, työtämme ja tapoja, joilla teemme yhteistyötä asiakkaidemme palvelemisessa. 

Pitkän aikavälin näkökulma

Olemme itsenäinen, työntekijöidemme omistama yritys. Se tarkoittaa, että määritämme itse oman suuntamme ja sijoitamme omaan menestykseemme ilman sijoitusanalyytikkojen tai osakkeenomistajien puuttumista. Siksi voimme ottaa strategisen pitkän aikavälin näkökulman kasvuumme. 

Yhteiskuntavastuu

Tuotteitamme ja palveluitamme käyttävät ihmiset ovat vaikealla matkalla. Vaikka missiomme on vaikuttaa tähän matkaan, tiedämme, että myös monilla muilla organisaatioilla on vaikutusta. Teemme parhaamme antaaksemme takaisin yhteisöille ja yleishyödyllisille organisaatioille, jotka auttavat meitä muuttamaan ihmisten elämää.