Cristina Testimonial

Cristina

Global Marketing Manager

Innovointi on Hollisterilla olennaista – ei pelkästään uusien tuotteiden valmistaminen, vaan myös innovatiivisten ideoiden kehittäminen yhteistyötä tekemällä.


Olen portugalilainen, mutta synnyin ja kasvoin Saksassa, josta muutin myöhemmin Espanjaan. Vuonna 2008 minulle soitettiin mahtavasta työmahdollisuudesta Hollisterilla: pääsisin tuotepäälliköksi Espanjaan kehittämään inkontinenssituotteita myyvää osastoa. En ollut varma, halusinko jättää työpaikkani, mutta haastatteluiden aikana kävimme innostuneita keskusteluja, jotka kestivät niin pitkään, että aloin toden teolla kiinnostua sekä projektista että siihen liittyvistä ihmisistä. Mitä enemmän Hollisterin työntekijöitä tapasin, sitä vakuuttuneemmaksi tulin siitä, että kyseessä oli ainutlaatuinen tilaisuus – joten tässä sitä ollaan. 

Työtehtävässäni maailmanlaajuisen markkinoinnin johtajana olen voinut hyödyntää kielitaitoani ja kokemuksiani eri maista ja kulttuureista. Innovaatioita kehitetään Hollisterin kaikilla osastoilla. Opin joka päivä jotain uutta sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti – täällä ei pääse koskaan pitkästymään.

Hollisterin erottaa muista yrityksistä hierarkian puuttuminen. Joissakin organisaatioissa työntekijät ovat nähneet toimitusjohtajan vain valokuvassa. Hollisterilla työntekijät näkevät jatkuvasti tärkeimpiä johtajia, ja heitä kannustetaan puhumaan suoraan. Johtajat vaikuttavat työntekijöiden uraan ja ovat kiinnostuneita näiden kuulumisista. Hollisterilla todella välitetään työntekijöistä – se on todella rikastuttavaa.

Teemme elämästä palkitsevampaa ja arvokkaampaa