Hedy

Hedy

Senior Sales Specialist, avannetuotteet

Vastuullinen palvelu on Hollisterin kulmakiviä — jokainen haluaa tehdä maailmasta paremman paikan.


Olen ollut Hollisterilla töissä jo yli 11 vuotta. Alun perin minua houkutteli se, miten yritys tukee työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Kerroin haastattelussa suoraan, että perhe on minulle tärkein, mutta jos työnantaja hyväksyy sen, panostan työhöni 110-prosenttisesti. Kun minut lopulta palkannut esimies kertoi, että hän ymmärsi kantani ja oli samaa mieltä, tiesin tulleeni oikeaan paikkaan.

Olipa sitten kyseessä haavan- tai avanteenhtoitotuotteet, Hollister todella ymmärtää ja tukee asiakkaitaan sekä heidän hoitajiaan. Olen tarkoituksella pysynyt myyntityössä, koska pidän työstäni, mutta Hollisterilla on monenlaisia etenemismahdollisuuksia. Arvostan sitä, että esimiehet auttavat minua etenemään urallani. Olen toiminut yli kuusi vuotta

mentorina ja osallistunut myös myynnin konsultointiin kummassakin olen viihtynyt mainiosti. 


Hollisterin tuotteilla on erinomainen maine, ja myyntiasiantuntijat eivät ainoastaan pyri täyttämään asiakkaiden tarpeet vaan ylittämään ne. Myyntitiimi etsii usein yhdessä ideoita siihen, miten voimme tehostaa ja parantaa toimintaamme: teemme tiiviisti yhteistyötä.

Jokaisessa työssä on hankaluutensa, mutta Hollisterilla huomaa, miten kaikki ovat omistautuneita, joustavia, vastuullisia ja rehtejä työssään. Ura Hollisterilla tuntuu onnenpotkulta.

Teemme elämästä palkitsevampaa ja arvokkaampaa