Osallistaminen ja diversiteetti

Kunnioitamme jokaisen ihmisarvoa


Hollister Incorporated vaalii yrityksen perustajan, John Dickinson Schneiderin, toista ihmistä kunnioittavaa perintöä. Kunnioitamme jokaisen ihmisarvoa ja tarjoamme yhtäläiset työllistymismahdollisuudet jokaiselle työtehtävistä, iästä, rodusta, kansallisuudesta, etnisestä taustasta, uskonnosta, sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta, vammasta ja geeneistä riippumatta.

Diversiteetti vahvistaa meitä yhtiönä tuomalla erilaiset näkökannat ja elämänkokemukset näkyville. Rakentamalla tehokkaita tiimejä ja yhteistyötä – yli tehtävärajojen ja aikavyöhykkeiden – saavutamme menestystä ja kehitämme parhaita ratkaisuja tuotteidemme ja palveluidemme käyttäjille.

Olemme sitoutuneet luomaan ympäristön, jossa kaikki työntekijämme, asiakkaamme, yhteisökumppanimme ja toimittajamme ovat osallisia ja kokevat arvostusta sekä toimivat yhdessä Hollisterin päämäärän eteen.

Alla on esimerkkejä tavoista, joilla osallistamis- ja diversiteettisitoumus toteutuu käytännössä.

Globaali osallistamis- ja diversiteettistrategia

Yrityksellämme on käytössä pitkän aikavälin suunnitelma, jolla varmistetaan, että kasvatamme diversiteettiä, vaalimme osallisuuden kokemusta ja myös vastaamme tuloksista.

Rekrytointi

Rekrytointiprosessissa pyrimme löytämään paitsi parhaat osaajat, myös toimintayhteisöjen ja asiakaskunnan moninaisuutta heijastavia yksilöitä. Uusia työntekijöitä rekrytoidessamme teemme yhteistyötä eri yhteisöjä, ammattikuntia ja taustoja edustavien ryhmien kanssa; näihin kuuluvat ammattijärjestöt ja veteraanien järjestöt.

Yhtiön johto

Johtoryhmämme on moninainen ja siihen on valikoitu osaajia toimintamme eri osa-alueilta.

Toimittajasuhteet

Vuonna 2018 käynnistetty Hollisterin toimittajien diversiteettiohjelma pyrkii lisäämään yhteistyötä sotaveteraanien, naisten ja vähemmistöjen omistamien yritysten kanssa. Olemme sitä mieltä, että asiakaskuntamme diversiteetin tulee heijastua myös yhteistyökumppaneihin.


Diversity

Vahvuutemme syntyy siitä, että osaamme vetää yhtä köyttä jalossa palvelutehtävässämme ja samalla kääntää sisäisen diversiteetin hyödyksi. V. George Maliekel
toimitusjohtaja, Hollister Incorporated

Hae vapaita paikkoja

Tutustu avoimiin työpaikkoihin eri puolilla maailmaa.

Työntekijöitämme

Ota selvää, millaista on olla Hollisterin työntekijä.

Ota yhteyttä

Ota Hollister Incorporated seurantaan sosiaalisessa mediassa, niin saat tietää lisää.