Kulttuurimme

Ohjenuoranamme ovat Schneiderien perintö ja Muuttumattomat periaatteemme


Hollisterilla kaiken toiminnan perustana ovat perustajamme, John Dickinson Schneiderin ja hänen vaimonsa Minnie Schneiderin arvot ja periaatteet. Tähän vahvaan perustaan viittaamme ilmaisulla Schneiderien perintö, ja sen varaan rakentuvat yhtiön Missio, Visio ja Muuttumattomat periaatteet.

Yrityskulttuurimme ja Muuttumattomat periaatteemme – ihmisarvo, palvelu, vastuullisuus ja kehittäminen – ohjaavat päätöksentekoamme, vuorovaikutustamme ja asiakaspalveluamme. Olemme omistautuneet työntekijöittemme, organisaatiomme ja tuotteitamme ja palveluitamme käyttävien ihmisten hyvinvoinnille.

George George

Yrityskulttuurimme heijastaa elävästi Schneiderien perintöä. Tuo perintö on tehnyt meistä sen, mitä olemme. V. George Maliekel
toimitusjohtaja, Hollister Incorporated

Riippumattomana, työntekijöiden omistamana yhtiönä emme pyri vain maksimoimaan osakasarvoa. Tiedostamme toki, että vain kannattava liiketoiminta antaa meille mahdollisuudet vastata terveydenhoidon ammattilaisten ja heidän autettaviensa tarpeisiin.

Missiomme: Parantaa tuotteitamme ja palveluitamme käyttävien ihmisten elämänlaatua.

Hollister Incorporated keskittyy ihmisten palvelemiseen, ja kukin työntekijä sitoutuu osaltaan siihen, keitä olemme, mitä teemme ja miten menestymme. Meiltä odotetaan jokaisella tasolla parempien toimintatapojen etsimistä ja prosessiemme tehokkuuden maksimointia. Rehellisyyden kulttuurimme kannustaa työntekijöitä ottamaan puheeksi mahdolliset ongelmat ja olemaan itse osa ratkaisua. Me kaikki teemme joka päivä parhaamme, teemme yhteistyötä yrityksen kasvun ja menestyksen eteen ja kehitymme myös itse paremmiksi ihmisiksi.

AssociateSurvey AssociateSurvey

Tuoreimmassa työntekijäkyselyssä mitattu työntekijöiden sitoutuneisuusaste oli 80 %, mikä on ”luokkansa paras” vertailussa muihin organisaatioihin.

Hae vapaita paikkoja

Tutustu avoimiin työpaikkoihin eri puolilla maailmaa.

Työntekijöitämme

Ota selvää, millaista on olla Hollisterin työntekijä.

Ota yhteyttä

Ota Hollister Incorporated seurantaan sosiaalisessa mediassa, niin saat tietää lisää.