Rick Testimonial

Rick

Innovaatiojohtamisen yksikkö

Hollisterilla tehtävästä, josta aloitat, saatat päästä työskentelemään monissa muissakin tehtävissä.


Aloitin työskentelyn Hollisterilla yli kahdeksan vuotta sitten, ja sen jälkeen olen saanut mahdollisuuksia kehittyä ja edetä urallani. En olisi saanut vastaavanlaisia mahdollisuuksia missään muualla. 

Aloitin urani tutkimus- ja kehitysosastolla uusien tuotteiden kehitysinsinöörinä. Muutaman vuoden jälkeen siirryin apulaistuotepäälliköksi maailmanlaajuiseen markkinointiorganisaatioon ja sitten tuotepäälliköksi Yhdysvaltoihin. 

Tutkimus- ja kehityspäällikön joustavuudella ja tuella oli valtavasti merkitystä siirtyessäni tuotekehitystehtävistä markkinointitehtäviin. Sain todella paljon tietoa yrityksestä ja tuotteistamme. Olin myös enemmän vuorovaikutuksessa tuotteitamme käyttävien henkilöiden kanssa ja näin omin silmin, miten vaikutamme heidän elämäänsä. 

Palasin hiljattain johtamaan tutkimus- ja kehitysosaston uusien tuotteiden innovointia.  Asiakkaiden parissa saamieni kokemusten ja näkemysten avulla voin tehdä tuotteistamme entistäkin parempia.

Meillä Hollisterilla on yhteistyöhön perustuva ja työntekijöitä tukeva työkulttuuri, ja sen ansiosta työntekijät voivat oppia ja kehittyä oman osaamisalueensa ulkopuolella. Lisäksi työmme on erittäin palkitsevaa, sillä tuotteemme auttavat monia ihmisiä.  

Teemme elämästä palkitsevampaa ja arvokkaampaa