Shane

Shane

Senior Sales Specialist, haavanhoitotuotteet


Hollisterin työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa ja tulla palkituksi.


Olin työskennellyt lääkintäalan myynnin parissa, kun huomasin, etten halunnut jäädä sinne pidemmäksi ajaksi. Silloin kiinnostuin Hollisterista. Keskusteltuani Hollisterilla 20–30 vuotta olleiden työntekijöiden kanssa tajusin, että niin pitkään samassa työpaikassa viihtyminen oli epätavallista ja näytti hyvin lupaavalta lääkintäalan myynnin kannalta.

Aloitin Hollisterin tehohoitotuotteiden myyntiasiantuntijana vuonna 2009. Noin vuoden kuluttua sain ylennyksen vanhemmaksi myyntiasiantuntijaksi ja ryhdyin uusien työntekijöiden ohjaajaksi vuonna 2010. Hollisterin työntekijöillä on hyvät mahdollisuudet edetä tavoitteisiinsa. Meidän myyntikoulutukseemme ja etenemiseemme panostetaan – meihin investoidaan paljon.

Hollister on työntekijöiden omistama yritys. Taloudelliset ja henkilökohtaiset edut kasvavat työuran pidentyessä. Myyntityössä on aina taloudellisia tavoitteita, mutta Hollisterilla tuntee olevansa omistajana vastuussa. Jokainen työntekijä pyrkii kehittämään yritystään. Vuonna 2014 siirryin haavanhoitotuotteiden puolelle, missä tavoitteemme on parantaa asiakkaiden elämänlaatua ja auttaa heitä palaamaan arkirutiineihinsa.

Hollister pitää huolta työntekijöistään. Jos haluat oikean uran etkä vain työpaikkaa, olet tullut oikeaan paikkaan.

Teemme elämästä palkitsevampaa ja arvokkaampaa