Stephen

Stephen

Manager, uusien tuotteiden kehitys

Hollisterilla on mahtava yhteistyöhenki – olemme tiimipelaajia.


Hollisterilla vaalitaan yhteistyötä, siksi meillä tehdään niin hyvää tiimityötä. Uusien tuotteiden kehittäjät eivät yleensä ole tekemisissä tuotteiden käyttäjien kanssa. Hollisterilla uusien tuotteiden kehitystiimi pääsee kuitenkin tekemään tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja luomaan henkilökohtaisiin tarpeisiin sopivia hoitotuotteita. Tuotteitamme säilytetään laukuissa, repuissa ja kylpyhuoneissa. Jotta asiakkaat saisivat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen, meidän kaikkien on tehtävä yhteistyötä, jotta suunnittelemamme tuotteet ovat mahdollisimman huomaamattomia. 


Pakko myöntää, että Hollisterin ihmisarvoa, kehittämistä, palvelua ja vastuullisuutta koskevat muuttumattomat periaatteet kuulostivat ensikuulemalta samanlaiselta sanahelinältä kuin muissakin yrityksissä. Hollisterilla nämä sanat pitävät kuitenkin täysin paikkansa. Omasta mielestäni keskeisin periaate on kehittäminen. Työntekijän on siis tehtävä yrityksestä parempi paikka kuin ennen siellä aloittamistaan – pyrin siihen päivittäin.

Olen työskennellyt Hollisterilla neljä vuotta, ja saan edelleen kokea uusia haasteita ja edetä urallani. Se on minulle tärkeää, ja olen saanut hienoja mahdollisuuksia kehittyä sekä henkilökohtaisella että ammatillisella tasolla. Olen edennyt urallani johtavasta uusien tuotteiden kehitysinsinööristä nykyiseen työtehtävääni uusien tuotteiden kehityksen projektipäälliköksi. Se on ollut todella hienoa.

Teemme elämästä palkitsevampaa ja arvokkaampaa