Yoshi

Yoshinari

Global Marketing Manager, avannetuotteet


Hollisterilla keskeistä ei ole liiketoiminta vaan tuotteitamme käyttävien ihmisten palveleminen.


Työskentelin markkinoinnissa useiden vuosien ajan ennen kuin siirryin tuotepäälliköksi Hollister Incorporatedille Japaniin. Kun aloitin urani Hollisterilla, keskustelin johdon kanssa unelmastani työskennellä maailmanlaajuisessa markkinointitiimissä. He toteuttivat pian unelmani, ja olen nyt työskennellyt maailmanlaajuisessa pääkonttorissa vuoden ajan. Toimin kollegoilleni tavallaan siltana, joka auttaa heitä ymmärtämään kulttuuria ja paikallisia markkinoinnin ongelmia.

Kun aloitin työskentelyn, tavoitteenani oli tehdä jotain, jonka avulla voisin olla hyödyksi yhteiskunnalle. Hollisterilla se onnistuu. Olemme asiakaskeskeisiä. Keskustelemme kliinikoiden kanssa ja saamme heiltä tietoja, joiden avulla voimme tarjota potilaille parempia tuotteita. Näin heidän elämänlaatunsa paranee. Koen tekeväni parhaani, jos pystyn tukemaan potilaita ja olemaan heille hyödyksi.

Mielestäni Hollisterille sopii parhaiten henkilö, jolla on laaja näkemys asioista. Tarjoamme valtavia mahdollisuuksia, vapautta ja luovuutta. Työmme ei ole koskaan rutiinia. Hollisterin työntekijöillä on mahdollisuus työskennellä useiden eri osastojen kanssa ja siirtyä eri alueille. Työskentelen itse markkinoinnissa, ja teen yhteistyötä talous-, sääntely-, tutkimus- ja kehitysosastojen sekä tuotannon kanssa. Työntekijöillä on mahdollisuus oppia, miten yritys toimii kokonaisuutena. On tärkeää, että kaikki työntekijät haluavat kehittyä hankkimalla uusia taitoja ja luomalla innovaatioita.

Teemme elämästä palkitsevampaa ja arvokkaampaa