The Firm of John Dickinson Schneider, Inc. viettää 100-vuotisjuhlaa

  • 10/5/2021
  • Yritys

Libertyville, Ill. (10. toukokuuta 2021) – Hollister Incorporated ja KMT Medical juhlivat tänään emoyhtiönsä, The Firm of John Dickinson Schneider Inc. -yhtiön (JDS Inc.), satavuotista taivalta. Hollister Incorporatedin Illinoisin pääkonttorissa järjestettiin juhlatapahtuma JDS Inc. -yhtiön perustaja John Dickinson Schneiderin sekä yrityksen rikkaan historian kunniaksi. Tapahtuma lähetettiin suoratoistona osakkaille eri puolilla maailmaa. 

23-vuotias John Dickinson Schneider perusti JDS Inc. -yhtiön 10. toukokuuta 1921 hankkimalla painokoneen vanhempiensa kodin kellariin Chicagossa. Seuraavien vuosikymmenien aikana hän johti yritystä tinkimättömästi ihmisarvon, palvelun ja laadun periaatteiden pohjalta. Yritys kasvoi ja kehittyi maailmanlaajuiseksi lääkinnällisten tuotteiden ja palvelujen moniosaajaksi. Uransa loppupuolella Schneider osoitti anteliaisuutensa antamalla yrityksensä sen työntekijöiden hoidettavaksi, ja näin tehdessään hän jätti perinnön, joka ei rajoitu vain hengettömiin asiakirjoihin, lain kiemuroihin tai pölyttyneisiin tarinoihin. Herra Schneider ja hänen vaimonsa Minnie Schneider jättivät perinnön, jota yrityksen osakkaat vaalivat edelleen joka päivä. 

”Tänään juhlistamme erityistä päivää, joka vaikutti sekä meidän että miljoonien muiden ihmisten elämään eri puolilla maailmaa – sen ansiosta ihmiset voivat käyttää tuotteitamme ja palvelujamme elääkseen elämäänsä arvokkaasti”, JDS Inc. -yhtiön toimitusjohtaja V. George Maliekel toteaa ja jatkaa: ”Yrityskulttuurimme on elävä osoitus Schneiderien perinnöstä. Kulttuurimme määrittelee yrityksemme luonteen. Se ohjaa meitä tekemissämme päätöksissä, työssämme sekä tavoissa, joilla olemme vuorovaikutuksessa keskenämme, ja kuinka palvelemme asiakkaitamme ja globaalia yhteisöä.”

JDS Inc. sekä Hollister Incorporatedin ja KMT Medicalin toiminnalliset yritykset jatkavat satavuotisjuhlia koko vuoden 2021 ajan. Luvassa on maailmanlaajuisia tapahtumia, jotka inspiroivat osakkaita ja asiakkaita vaalimaan Schneiderien perintöä

 

Tietoa Hollister Incorporatedista
Hollister Incorporated on itsenäinen, työntekijöiden omistama yritys, joka kehittää, valmistaa ja myy terveydenhuollon tuotteita maailmanlaajuisesti. Yritys kehittää ja valmistaa tuotteita avannehoitoon, pidätyskyvyn hoitoon ja tehohoitoon. Yritys laatii myös potilaille ja terveydenhuollon ammattilaisille tarkoitettuja koulutusmateriaaleja. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Libertyvillessä Illinoisissa, ja sillä on tuotanto- ja jakelukeskuksia kolmella mantereella ja myyntiä lähes 80 maassa. Hollister on 100-vuotiaan The Firm of John Dickinson Schneider Inc. -yhtiön (JDS Inc.) kokonaan omistama tytäryhtiö. Hollisteria ohjaa JDS Inc. -yhtiön kanssa yhteinen missio tehdä elämästä palkitsevampaa ja arvokkaampaa ihmisille, jotka käyttävät sen tuotteita ja palveluja. www.Hollister.com.

Tietoa KMT Medical Incorporatedista
KMT Medical on liikeyhtymä, joka tarjoaa kuluttajille kotiterveyspalveluja. Yhteistyössä lääkärien kanssa yhtymään kuuluvat yritykset tukevat kliinisiä päätöksiä tarjoamalla korkealaatuisia tuotteita, vertaansa vailla olevaa asiantuntemusta ja yksilöllisiä palveluja. Vuonna 2017 julkistettu KMT Medical on The Firm of John Dickinson Schneider Inc. -yhtiön (JDS Inc.) kokonaan omistama tytäryhtiö. KMT Medical -yrityksiä ohjaavat toimintaperiaatteet ovat yhdenmukaisia emoyhtiö The Firm of John Dickinson Schneider, Inc. -yhtiön mission ja vision kanssa. www.kmtmedical.com.