Amanda

Amanda

Globaali markkinointi, avannetuotteet


Hollisterilla me tähtäämme aina siihen, mikä on parasta tuotteitamme ja palveluitamme käyttävien ihmisten kannalta.


Tulin töihin Hollisterille yli kaksi vuotta sitten. Alun perin minut houkutteli tänne yrityskulttuuri. Se vetosi minuun jo ensimmäisestä haastattelusta lähtien. Ihmisarvoa, kehittämistä, palvelua ja vastuullisuutta koskevat muuttumattomat periaatteet ovat juurtuneet syvälle Hollisteriin. Siksi Hollisterin työntekijät eivät ole täällä vain itseään varten. En ole tavannut ketään, joka haluaisi vain edetä urallaan. Työtehtävistä riippumatta yhteinen toimintamme perustuu neljään muuttumattoman periaatteeseen sekä tuotteitamme ja palveluitamme käyttäviin ihmisiin.

Hollisterin käytävillä tapaa ihmisiä, jotka ovat työskennelleet täällä jo 10, 20, 25 vuotta. Eräs parhaista ystävistäni on ollut täällä yli 25 vuotta. Sellainen sitoutuminen yritykseen on nykyään harvinaista.

Kun keskustelen jonkun kanssa Hollisterin avoimesta paikasta, sanon, että tärkeintä on oma motivaatio. Jos sinulla on samat ydinarvot ja olet sitoutunut itseäsi suurempaan päämäärään, tämä on sinulle oikea paikka. Tiedän, että lähellä olevat ihmiset ovat innostuneita samoista periaatteista ja arvoista kuin minäkin. Saamme kehittää yritystämme ja parantaa palveluitamme käyttävien ihmisten elämää. Minä todellakin pidän työstäni.

Teemme elämästä palkitsevampaa ja arvokkaampaa