Työpaikat

Parannamme elämänlaatua


Tehdään yhdessä merkityksellistä työtä

Me Hollister Incorporatedilla suohtaudumme työhömme intohimoisesti. Tavoitteenamme on tehdä tuotteitamme ja palveluita mme käyttävien asiakkaiden ja kollegoidemme elämästä palkitsevampaa ja arvokkaampaa.

Ymmärrämme, että jokaisella tuotteitamme tai palveluitamme käyttävällä ihmisellä on omanlaisensa, usein haasteellinenkin, elämän matka kuljettavanaan. Kaikessa, mitä teemme on päällimmäisenä tavoitteenamme vaikuttaa postitiivesti tuohon matkaan. 

Ura Hollister Incorporatedissa voi kulkea monia eri reittejä, mutta kaikki niistä johtavat palkitseviin mahdollisuuksiin. Me Hollisterilla uskomme, että jokainen ihminen on arvokas, ja kaiken tekemisemme keskiössä ovatkin aina ihmiset. 

Työyhteisössämme pääset haastamaan itsesi ja kehittämään taitojasi samalla, kun edistät uraasi. Saat huomata, että kilpailukykyiset ja kattavat työsuhde-etumme parantavat elämänlaatuasi niin kotona ja työpaikalla kuin laajemminkin elämässä. 

Lue työntekijöidemme kokemuksia, niin saat tietää tarkemmin, millaista on työskennellä Hollisterilla.   Työntekijät kertovat yksilöllisistä urakokemuksistaan, mutta kaikista tarinoista välittyy omistautumisemme, menestyksemme ja missiomme. 

Jos haluat tehdä merkityksellistä työtä yrityksessä, joka arvostaa sinua ja panostasi, tutustu Hollister Incorporatedin uramahdollisuuksiin

Olemme myös somessa

Jos haluat lisätietoja työskentelystä Hollisterilla sekä työpaikkailmoituksia ja päivityksiä, seuraa some-kanaviamme:

Facebook icon   LinkedIn icon

 

Yhtäläiset mahdollisuudet tarjoava työnantaja

Hollister Incorporated tarjoaa yhtäläiset työllistymismahdollisuudet kaikille työnhakijoille heidän rodustaan, ihonväristään, uskonnostaan, sukupuolestaan, kansallisuudestaan, iästään, invaliditeetistaan tai geeneistään huolimatta. Hollister noudattaa asianmukaista paikallista työlainsäädäntöä.

 

Apua ongelmatilanteissa

Hollister Incorporated pyrkii tuomaan verkkosivunsa kaikkien käyttäjien ulottuville. Jos haluat ottaa meihin yhteyttä verkkosivujemme saavutettavuutta koskien tai tarvitset apua hakuprosessin suhteen, ota yhteyttä henkilöstöosastollemme osoitteessa Clare.Davies@hollister.com.